Sund Kost >> Kost

Kalorier er Nødvendige og Kalorieforbrug Per Dag

Skrevet af Erin Coleman, R. D., L. D.; Opdateret juli 20, 2017

Mængden af kalorier du bør spise og forbruge hver dag, afhænger af din vægt-mål. Hvis du er på en sund vægt, dit kalorieindtag bør være lig dit kalorieforbrug. Desværre, de fleste Amerikanere er overvægtige eller fede, i henhold til Vægt-kontrol. For effektivt vægttab, dit kalorieforbrug skal være mere end dit kalorieindtag.

Grundlæggende

Det er lettere at spore dit kalorieindtag, end at forsøge at beregne kalorier du forbrænder hver dag, da kalorieforbrug er så variabel. Hvis du befinder dig på en sund kropsvægt, veje dig én gang om ugen for at sørge for du ikke få pounds. Hvis dit mål er vægttab, har til formål at tabe 1 til 2 pounds per uge, tyder på, at den Nationale Hjerte, Lunge og Blod Institute.

Vægt Vedligeholdelse

Når det kommer til vægt vedligeholdelse, mængden af kalorier, du har brug for daglig skal lige dit kalorieforbrug. Dette beløb vil variere med alder, køn og aktivitets niveau. De Diætetiske Retningslinjer for Amerikanerne 2010 tyder på moderat aktive kvinder har brug for 1,800 til 2.200 kalorier, mens de moderat aktive mænd generelt kræver 2,200 til 2800 kalorier om dagen for sund vægt vedligeholdelse. "Moderat aktiv" er defineret som deltager i fysisk aktivitet svarende til fods 1,5 til 3 km hver dag i et tempo på 3 til 4 km i timen.

Vægttab

Til sikkert og effektivt at tabe sig, National Heart, Lung and Blood Institute anbefaler en kalorie underskud på 500 til 1.000 kalorier per dag. Du kan opnå dette mål ved at spise 500 til 1.000 færre kalorier dagligt, øge dit kalorieforbrug med samme beløb eller anvender en kombination af disse to vægt tab strategier. For mange mennesker, reduktion af kalorier er den mest effektive metode. Den Nationale Hjerte, Lunge og Blod Institute tyder på, at kvinder generelt har brug for 1,000 til 1600 kalorier for effektivt vægttab, mens flertallet af mænd kræver til 1.200 til 1.600 kalorier om dagen for at tabe sig effektivt.

Vægtøgning

For at få muskelmasse, vil du nødt til at øge dit kalorieindtag med 500 til 1.000 kalorier om dagen, ifølge den AMERIKANSKE Anti-Doping Agency. For at få muskelmasse i stedet for fedt på kroppen, optage en modstand på uddannelsen, som vægtløftning, i din vægt-gevinst regime. Det AMERIKANSKE Department of Health og Human Services opfordrer voksne til at deltage i styrke-øvelser i det mindste to gange hver uge, og træne oftere at maksimere muskel-masse gevinster.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Brand X Pictures/Getty Images
ADVERT

Mest populære