Sund Kost >> Sunde Måltider

Forbrændte Kalorier Cheerleading

Skrevet af Andrea Cespedes; Opdateret: November 19, 2018

Sport af cheerleading indebærer, tumbling, dans og styrke færdigheder og kræver en betydelig adræthed. En cheerleader kan være på fødderne for hele spillet, der ofte kan vare flere timer. Forberedelse til spil tid eller konkurrence opfordrer også til intens træning, der vare en time eller mere dagligt. Alle disse aktiviteter brænde kalorier-hvor mange afhænger af intensiteten og komponenter af hver træning og rutine.

Spillets Gang

En typisk fodboldkamp varer fra to til tre og en halv time, alt efter om det er high school, college eller pro. Basketball spil sidste overalt fra 90 minutter til to timer-igen afhængig af niveau. Cheerleaders ikke nødvendigvis bevæger sig nonstop i løbet af et spil, selv om. De er på deres fødder det meste af tiden -- brændende 35 kalorier per halve time af stående. For hver time, hun er aktivt tumbling, dans og spring, en cheerleader kunne brænde op til 360 kalorier i timen, hvis hun vejer 130 kilo. Mindre atleter brænde færre kalorier, mens større atleter brænde mere.

Konkurrence Tid

Cheerleaders ikke bare stå på sidelinjen til at støtte deres hold. De deltager ofte konkurrencedygtige begivenheder af deres egne, som skiller dem mod andre hold. Disse konkurrencer kan vare en eller to dage, men du kun udføre din rutine for et par minutter ad gangen. En masse tid er brugt på at vente på, at andre teams til at udføre, scoringsresultater og at lære, hvis du forhånd. I løbet af en cheerleading konkurrence, du kan ikke gøre mere end 30 minutters arbejde og brænde 180 kalorier, hvis du vejer 130 kilo.

Atletiske af Cheerleading

Høj intensitet hopper, partner stunts, pyramider og tumbling du se i cheerleading ikke bare kommer naturligt. De atleter, der tog hårdt på at opbygge styrken til at perfektionere disse færdigheder. En typisk cheerleading træning for uddannelse indebærer intens calisthenics -- såsom armbøjninger, jumping jacks, plyometric hopper og lunges -- der brænder mellem 133 og 238 kalorier per 30 minutter, afhængigt af intensiteten, for en 130-pund person.

Vægt og Dans

Cheerleaders bruge tid på at løfte vægte for at opbygge styrke til at holde deres egen krop, vægt og vægten af andre på deres hold. En 30 minutters moderat intensitet vægt-træning brænder 101 kalorier på 30 minutter for en 130-pund person. Mens læring og udfører en dans del af en rutine, en cheerleader brænder omkring 176 kalorier per halve time.

Om Forfatteren

Andrea Cespedes er en professionelt uddannet kok, som har fokus på studier inden for ernæring. Med mere end 20 års erfaring i fitness-branchen, hun trænere cykling og løb, og underviser i Pilates og yoga. Hun er en Amerikanske Råd om Motion-certificeret personlig træner, RYT-200 og har grader fra Princeton og Columbia University.

ADVERT

Mest populære