Sund Kost >> Kost

Kalorieindhold Beløb for Kvinder Over 40

Skrevet af Erin Coleman, R. D., L. D.; Opdateret 14 December 2018

Som kvinder alder, de kræver færre og færre kalorier til at opretholde en sund kropsvægt. Det AMERIKANSKE Department of Agriculture rapporter om, at 64 procent af kvinder i USA er over deres idealvægt. Og mens din vægt er kun ét aspekt af din sundhed — ikke hele billedet — at miste overskydende kropsfedt kan hjælpe dig med at forblive sund. Stikning med din anbefalede kalorieindtag kan hjælpe dig med at opnå eller vedligeholde en sund kropsvægt og reducere sygdom risici.

Generelle Krav

Kalorie behov for kvinder over 40 er baseret på deres aktivitetsniveau, og spænder fra 1,600 til 2.200 kalorier per dag. I henhold til de Diætetiske Retningslinjer for Amerikanerne 2010, kvinder i alderen 31 til 50 behovet for 1800 kalorier, hvis de er fastboende, 2.000 kalorier, hvis de moderat aktive og omkring 2.200 kalorier hver dag for at opretholde deres vægt hvis de er aktive. Den samme kilde rapporter om, at kvinder, der er ældre end 50 år, skal 1,600 kalorier, hvis de er fastboende, på 1.800 kalorier, hvis de er moderat aktive og 2.000 til 2.200 kalorier per dag for at opretholde en sund kropsvægt, hvis de fører en aktiv livsstil.

En Alternativ Metode: Kalorier per Pund

En anden måde at afgøre, kalorie behov for vægt vedligeholdelse er at bruge University of Washington ' s kalorie-per-pund metode. Baseret på disse retningslinjer, skal du gange dit ønskeligt kropsvægt i kilo med 18 hvis du er meget aktiv, ved 15 hvis der er moderat aktive; 13 hvis du er over 55 år, eller som har et lavt aktivitetsniveau, og med 10, hvis du er overvægtig eller stillesiddende. For eksempel, en 45-årig, moderat aktiv kvinde, der vejer 135 pund ville kræve omkring med 2.025 kalorier om dagen for at vedligeholde sin vægt.

Kalorier for Overvægtige Kvinder

Overvægtige kvinder, der ønsker at tabe sig, vil få gavn af at følge en reduceret kalorieindhold kost bestående af 1000 til 1600 kalorier per dag. Ifølge det AMERIKANSKE Department of Agriculture, de fleste kvinder, der motionerer regelmæssigt, eller som vejer mere end 164 pounds kan tabe sig ved at følge de 1.200 - til 1600-kalorie kost.

Individuelle Behov

En kvinde er individuel kalorie behov er baseret på faktorer som alder, højde, nuværende vægt, aktivitetsniveau og vægt-mål. Det AMERIKANSKE Department of Agriculture ' s Daglige Mad Plan giver individualiseret kalorieindhold anbefalinger og måltid planer for kvinder over 40, der er baseret på deres unikke behov. For eksempel, moderat aktive, 45 - til 65-årige, 140-pund kvinder, der er 5-fods-3 kræver 2.000 kalorier om dagen, mens de moderat aktive kvinder, som er den samme størrelse, men er ældre end 65 år har brug for 1800 kalorier pr dag for en sund vægt vedligeholdelse.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

ADVERT

Mest populære