Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan til at Beregne, Hvor Hurtigt at Tabe sig Efter Fødslen

Skrevet af Sharon Perkins ; Opdateret 14 December 2018

At træde op på vægten for at se, hvor meget vægt, du har mistet efter fødslen kan være skuffende. Det tager tid at tabe vægt-efter alle, det tog du har 40 uger til at sætte det på, så det vil ikke komme ud natten over. Hvis du ammer, kan du også nødt til at tage dit barns ernæringsmæssige behov i betragtning, før du starter en streng diæt. Tal med din fødselslæge om, hvornår det er sikkert for dig at starte en postpartum vægttab kost.

Normal Vægt Tab Straks Efter Levering

Hvis du trin på en skala, et par timer efter levering, kan du finde, at du har tabt mellem 10 og 13 pounds fra tabet af dit barns vægt og fostervand. I løbet af den første uge, du kan miste mellem 7 og 11 kilo mere, afhængigt af hvor meget væske du bevaret under graviditet.

Normale Vægttab i de Første Seks Måneder

De fleste kvinder, der fortsætter med at tabe sig støt i løbet af de første seks måneder efter fødslen. Den største vægt tab opstår i de første tre måneder efter fødslen. Formål til at tabe, ikke mere end 4,5 kilo om måneden, som at tabe sig for hurtigt, kan resultere i træthed, tab af knogle tæthed og risikoen for, at stemningen skifter. De fleste kvinder bevarer omkring 2,2 kilo ekstra vægt med hver graviditet, mens 10 procent fastholde mere end 15 pounds, ifølge bogen, "Maternal, Føtal og Neonatal Fysiologi."

Amning og Vægttab

At producere modermælk til at amme udelukkende, uden brug af ekstra flasker formel, kræver ca 333 ekstra kalorier pr dag i de første seks måneder, bogen "Hurtige Fakta for Antepartum og Postpartum Sygeplejerske" forklarer. De kalorier, du brænder for at producere modermælk kan fremskynde dit vægttab indsats, så længe du ikke kompensere ved at spise mere, mens du ammer. Ammende mødre har brug for et minimum på 1.800 kalorier om dagen for at opretholde deres vægt og mælk, i henhold til La Leche League International, og bør ikke forbruge mindre end 1.500 kalorier om dagen.

Optimale Vægttab

Mens det er fristende at begynde at slankekure snart efter din baby er født, skal du vente, uanset om du ammer eller bruger formlen. Din krop har brug for tilstrækkelig ernæring i de første fire til seks uger til at helbrede fra fødsel proces. En gennemgang af de 14 undersøgelser, som er offentliggjort i juli 2013 udgaven af "Cochrane Library", fandt, at mens slankekure og slankekur med motion både resulteret i lignende vægttab for kvinder efter fødslen, slankekur med motion bevarer muskelmasse, mens slankekure alene kan resultere i muskel masse tab.

Om Forfatteren

Registreret sygeplejerske med mere end 25 års erfaring inden for onkologi, arbejdskraft/levering, neonatal intensive care, infertilitet og oftalmologi, Sharon Perkins har også medforfatter og redigeret en lang række sundhedsmæssige bøger for Wiley "Dummies" - serien. Perkins har desuden omfattende erfaring med at arbejde i hjemmet sundhed med medicinsk skrøbelige pædiatriske patienter.

ADVERT

Mest populære