Sund Kost >> Ernæring

Gør Kærnemælk Have D-Vitamin?

Over 8% af Amerikanske voksne er i underskud med D-vitamin, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse i 2012 en undersøgelse af kost og ernæring vaner i Usa. Huden syntetiserer D-vitamin, når der er direkte udsat for sollys, men din kost skal også omfatte fødevarer rige på D-vitamin til konsekvent at opfylde dine daglige behov, især hvis du bruger solcreme, eller ikke er i solen hver dag. En række fødevarer er gode kilder til D-vitamin, herunder mejeriprodukter, såsom kærnemælk, som er beriget med vitamin D.

D-Vitamin Indhold

En 1-cup servering af hele kærnemælk indeholder 127 Internationale Enheder af vitamin D. Dette beløb forsyninger 21 procent af Food and Nutrition Board anbefalede daglige tilførsel af D-vitamin til raske, voksne mænd og kvinder mellem 19 og 50 år gamle. Ifølge den AMERIKANSKE Food and Drug Administration retningslinjer for mærkning af næringsindholdet i fødevarer, kærnemælk kan betragtes som en fremragende kilde til D-vitamin, da det giver mindst 20 procent af a-vitamin er ADT i hver portion.

Sammenligning med Andre Fødevarer

Kærnemælk, der har omtrent lige så meget D-vitamin i hver 1-cup, der tjener som 1 kop hele eller 2 procent mælk, 1 kop kommercielt tilgængelige chokolade mælk eller en 3-ounce servering af varm skrubbe eller alene. Det er en overlegen kilde til D-vitamin i forhold til fødevarer som æg, en dåse tun og torsk, svinekød, oksekød og vitamin-berigede appelsinsaft eller morgenmadsprodukter. For fødevarer rige på D-vitamin end kærnemælk, vælge befæstede maltet drink mix er udarbejdet med sødmælk eller 3 ounce af kogt fisk som ørred, laks, helleflynder, sværdfisk, sardiner eller Pacific rockfish.

Vægt

Det D-vitamin, som du får fra fødevarer, som kærnemælk, der er nødvendigt for optagelse og regulering af calcium. Det gør det muligt for kroppen til at bruge kalcium til at støtte vækst, udvikling og reparation af knogler og støtte funktion af nervesystemet. D-Vitamin er nødvendig for at immunsystemet sundhed, til at holde blodtryk niveauer stabil og som en udløsende faktor for celle differentiering. Hvis din kost mangler fødevarer rige på D-vitamin, kan du være mere tilbøjelige til at udvikle knogleskørhed, kræft, forhøjet blodtryk, diabetes, hjertesygdom og fedme.

Overvejelser

Selv om kærnemælk er en rig kilde til vitamin D, det er også højt i total fedt, mættet fedt og kolesterol. Hver 1-kop, der serverer indeholder 8 gram fedt, næsten 5 gram mættet fedt og 27 mg kolesterol. Kærnemælk er til rådighed i fedtfattige versioner; dog, low-fat kærnemælk er typisk ikke beriget med D-vitamin, og indeholder kun omkring 2 Internationale Enheder af D-vitamin i hver kop. Hvis du er bekymret om din mættet fedt og kolesterol indtag, skal du vælge lav-fedt kærnemælk over hele og være sikker på at inkludere fedtfattige kilder til D-vitamin i din kost regelmæssigt.

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære