Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan til at Brænde Kalorier på en Liggende Cykel

Skrevet af Kathryn Vera; Opdateret 14 December 2018

En liggende cykel giver dig mulighed for at træne i en tilbagelænet position. For at opnå optimale resultater når det kommer til at forbrænde kalorier med en liggende cykel, kan du finde det nyttigt at indarbejde visse teknikker. Sørg for at nære din krop korrekt for at undgå udbrændthed eller overdreven træthed.

Vælg den Rigtige Intensitet

Når det kommer til kalorieforbrug, intensitet, der er nøglen. I virkeligheden, American College of Sports Medicine rapporterer, at den højere intensitet i løbet af en aerob træning-såsom ridning en liggende cykel -- jo højere din kalorieindhold brænde. For at opnå en kraftig intensitet motion på en liggende cykel, øge hastigheden eller modstand, hvor du træder i pedalerne. Hvis du er ny til kraftig motion, øge din intensitet langsomt for at undgå personskade eller udbrændthed.

Indarbejde Intervaller

Med høj intensitet interval træning eller HIIT, du veksler mellem høj - og moderat intensitet aktivitet for at producere en samlet og mere udfordrende træning. At indarbejde HIIT på en liggende cykel vil øge dit kalorie brænde, og disse kalorier er tilbøjelige til at komme fra lagret fedt, ikke muskler. For at tilføje HIIT til din liggende cykel rutine, pedal så hurtigt som du kan i et minut, så langsomt at din hastighed for de næste to minutter. Gentag løbende gennem din træning for maksimal kalorieindhold brænde.

Udvide Øvelsen Varighed

Som med træningens intensitet, varighed, har en direkte indvirkning på antallet af kalorier du forbrænder mens ridning en liggende cykel. I virkeligheden, alt andet lige, jo længere du kører på en liggende cykel, jo flere kalorier vil du forbrænde. For eksempel, en 150 pund mand eller kvinde, der rider en liggende cykel ved et moderat intensitet i 30 minutter kan forvente at brænde omkring 230 kalorier; at antallet vil blive fordoblet til i alt 460 kalorier, hvis den samme person, der øger sin træning tid til 60 minutter.

Effekt Af Din Træning

Cyklister, der ønsker at ride en liggende cykel til en længere periode eller ved en høj intensitet, må brændsel deres organer korrekt. Ikke at følge rette ernæringsmæssige anbefalinger kan føre til en følelse af udmattelse og kan gøre det umuligt at afslutte en opslidende træning -- og dermed reducere det samlede kalorieindhold brænde. Før ridning en liggende cykel, spise en snack, der har hele korn kulhydrater og sunde proteiner, såsom en halv sandwich lavet med peanut butter eller tun på hele hvede brød.

Om Forfatteren

Kathryn Vera har en master ' s degree i fysiologi, samt licensure som en Registreret Diætist. I øjeblikket arbejder hun som Klinisk træningsfysiolog i hjerterehabilitering, hvor hun giver pleje til patienter, der lever med en kronisk hjertesygdom.

ADVERT

Mest populære