Sund Kost >> Kost

Broccoli Spirer Fordele

Broccoli spirer, er de tre-dages gamle starter af broccoli plante, som tilbyder 10 til 100 gange mere af sulforaphane, en potent kræft-forebyggende kemiske, end gamle broccoli, ifølge University of New Hampshire Cooperative Extension Service. Alsidig og let at vokse i hjem, broccoli spirer tilbyder også komfort og potentielle besparelser for din mad budget.

Brystkræft

Broccoli spirer kan hjælpe med at forhindre brystkræft ved at hæmme kræft stamceller er de celler, der tumorer vokser fra, ifølge University of Michigan Comprehensive Cancer Center. Sulforaphane i broccoli og broccoli spirer kan krympe-eksisterende tumorer og forhindre nye i at få etableret. En undersøgelse offentliggjort i juli 2007-udgaven af tidsskriftet "Carcinogenesis" fandt, at sulforaphane, der udøves betydelig beskyttende effekt mod brystkræft, kræft i forsøgsdyr, med en tredobling af den aktivitet i en bestemt antioxidant enzym, og en firedobling af den aktivitet, der er af en anden. I en anden del af den undersøgelse, brystkræft patienter, der tog en enkelt dosis af sulforaphane og målelige mængder af stoffet blev fundet i kvinders brystvæv efter dosis. Forskerne konkluderede, at yderligere kliniske forsøg, om de potentielle fordele ved broccoli spirer til forebyggelse af brystkræft er berettiget.

Tarm-Beskyttelse

Broccoli spirer kan beskytte tarmkanalen fra skadelige bivirkninger, der er forbundet med aspirin og andre non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler, eller Nsaid, ifølge en vævskultur undersøgelse offentliggjort i August 2012-udgaven af tidsskriftet "Current Pharmaceutical Design." I den undersøgelse, sulforaphane forebygges skader på cellerne denne linje tyndtarmen, hvilket kan føre til tarm sår og infektioner. Forskerne bemærkede, at sulforaphane udøvet sin beskyttende virkninger ved at øge antioxidant aktivitet og hæmme invasion af bakterier i tarmens slimhinde. Sulforaphane tilbyder også direkte antibiotiske virkninger mod H. pylori, en bakterie, der forårsager mavesår og mavekræft, ifølge Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health.

Diabetes Management

Diabetes patienter oplever nedsat insulin resistens, når de supplerede deres kost med 10 gram broccoli rosenkål pulver per dag i fire uger i en undersøgelse offentliggjort i November 2012 udgave af "International Journal of Food Sciences and Nutrition." Men en gruppe, der tog 5 gram per dag, ikke viser de samme fordele. Forskerne konkluderede, at broccoli rosenkål pulver forbedrer blod sukker management for Type 2-diabetes.

Hjerte-Kar-Fordele

Blodtryk og inflammation-sænke fordele ved broccoli spirer kan hjælpe med at reducere hjerte-kar-sygdom risikoen med portioner af 2 til 4 ounces af spirer per dag, ifølge redaktørerne af Rodale Bøger " "Kolesterol Kur (revideret): Med Gennembrud Menu Plan for at Mindske Kolesterol." I en undersøgelse offentliggjort i juni 2012 i tidsskriftet "Diabetes Forskning og Klinisk Praksis" fire ugers tilskud med 10 gram broccoli rosenkål pulver per dag faldt triglyceridniveauer og markant øgede niveauet af high-density lipoprotein, eller HDL, den gode form for kolesterol.

Om Forfatteren

Tracey Roizman, DC er en forfatter og taler om naturlige og forebyggende sundhedspleje og en praktiserende kiropraktor. Hun holder også en B. S. i ernæringsmæssig biokemi.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære