Sund Kost >> Ernæring

Gør Broccoli Har en Masse af Natrium?

Skrevet af Jessica Bruso; Opdateret: November 19, 2018

Broccoli hører til den korsblomstrede familie af grøntsager, som også omfatter grønkål, blomkål og hvidkål. Disse grøntsager kan hjælpe med at nedsætte din risiko for kræft på grund af fytokemikalierne, de indeholder. Broccoli er også meget nærende, give dig med fiber, og folat, C-vitamin, calcium og carotenoider. Per portion, og det indeholder en meget lille mængde af naturligt forekommende natrium.

Natrium

Mens nogle natrium er vigtigt for korrekt nerve-og muskelfunktion og holde væsken niveauer afbalanceret i din krop, få for meget natrium i din kost kan føre til helbredsproblemer som forhøjet blodtryk, især hvis du er følsomme over for natrium. Mange Amerikanere forbruge langt mere natrium end de burde, fordi det er til stede i så mange forarbejdede, færdigpakkede og restaurant fødevarer.

Natrium i Broccoli

Broccoli er næsten natrium gratis. En 1/2-cup, der serverer kun indeholder 15 mg natrium. Dette er mindre end 1 procent af den anbefalede daglige grænse for natrium for raske mennesker på 2.300 mg per dag. Hvis du har en øget risiko for højt blodtryk eller hjertesygdomme, bør du begrænse dine natrium til 1.500 mg per dag.

Reducere Natrium Forbrug

Undgå broccoli er ikke en effektiv måde at minimere dine natrium indtag. I stedet for, begrænse mængden af forarbejdet og tilberedt fødevarer, du køber, da disse er den vigtigste kilde af natrium i kosten, og når du køber forarbejdede fødevarer tjekke etiketten for at finde de muligheder laveste i natrium. Tilsæt ikke salt automatisk, når madlavning, da det kun er nødvendigt i bagværk. Bruge andre urter og krydderier til at give smag til din mad i stedet. Tilsæt salt til at smage på bordet, hvis din mad er usaltet, gradvist at nedsætte de beløb, du tilføjer som du vænner sig til smagen af mad uden for meget salt.

At Spise Mere Broccoli

At tilføje flere grøntsager som broccoli til din kost kan hjælpe dig med at fylde op på fødevarer med et naturligt lavt natrium, så du spiser mindre af fødevarer, der er højere i natrium. Du kan overveje at tilføje hakket broccoli, supper, gryderetter, retter med æg, pasta, salater og stir-fries. Du kan også bruge det til at gøre makaroni og ost er en lidt sundere.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

ADVERT

Mest populære