Sund Kost >> Sunde Måltider

Brygning Bukkehorn Frø Te

Bukkehornsfrø, har en klar maple aroma og er almindeligt brugt i det Indiske og Asiatiske køkken. Medicinsk, bukkehorn angiveligt hjælper med at få amning, lavere blodsukker og kolesterol, beskytte leveren og fungere som et afføringsmiddel. Brygning bukkehorn frø te kan hjælpe dig med at opnå de sundhedsmæssige fordele af bukkehorn.

1

Peber en teskefuld af bukkehorn frø for hver kop af te du ønsker at brygge. Let knuse bukkehorn frø med en stor træ-ske eller den side af en kokkens kniv til at fremme udgivelsen af smag og kemikalier, der giver anledning til bukkehorn ' s sundhedsmæssige fordele.

2

Sted knust bukkehornsfrø ind i et te-filter, sammen med de andre krydderier eller te blade, du ønsker at bruge. Bukkehorn te kan være lavet af bukkehornsfrø alene, men du kan tilføje andre urter, løs te blade eller sække te til at skabe en anderledes smag og høste yderligere sundhedsmæssige fordele.

3

Placer te belastet i en lille gryde og tilsæt vand, cirka en kop per teske af frø. Lad det simre i to til tre minutter og lad den stejle for et yderligere 10 til 15 minutter. Bukkehornsfrø er hårde, og vil tage længere tid at brygge i te end mange andre urter eller krydderier.

4

Tjene bukkehorn te varm eller kold, tilføjer sødemiddel eller mælk efter smag. Du kan være nødt til at opvarme før serverer varm. Prøve at øge med friskrevet muskatnød og et twist af citron.

Ting, Du Bliver Nødt

  • Bukkehorn frø
  • Tesi
  • Lille skål

Advarsel

  • Konsultere din læge, før du bruger bukkehorn te regelmæssigt, hvis du er under medicinsk behandling, der tager daglig medicin, eller er gravid, ammende eller forsøger at blive gravid.

Om Forfatteren

Chris Daniels dækker fremskridt i ernæring og fitness online. Daniels har mange certificeringer og uddannelser, der dækker menneskers sundhed, ernæring og sport performance. En ivrig cyklist, vægtløfter, og svømmer, Daniels har oplevet rejse trænings-og i den rolle både som en atlet og coach.

Foto Credits

  • Visage/Stockbyte/Getty Images
ADVERT

Mest populære