Sund Kost >> Ernæring

Hvordan til at Brygge Chrysanthemum Te

Chrysanthemum blomster har været brugt i traditionel Kinesisk medicin i århundreder. Krysantemum kan hjælpe med at øge blodgennemstrømningen og har anti-histamin, antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber, selv om kliniske forsøg har ikke været gennemført i henhold til Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. Ikke desto mindre, chrysanthemum te er let og forfriskende, ofte serveret i de lune sommermåneder.

1

Pick 10-20 gule krysantemum blomster og skyl grundigt for at fjerne eventuelle rester. Tørrede blomster, kan også bruges.

2

Læg blomsterne i en tekande eller lille gryde. Løs te blade, sække, te eller andre friske eller tørrede krydderurter kan tilsættes.

3

Hæld tre kopper kogende vand over krysantemum og andre ingredienser i tepotten.

4

Stejl te for to til tre minutter. Stejle længere, hvis du foretrækker et mere håndfast-velsmagende te.

5

Dekanter te i en kop og forsøde som ønsket. Lad det afkøle lidt, før du drikker for at undgå at brænde din mund. Te kan også være kølet eller hældes over is og serveres kold.

Ting, Du Bliver Nødt

  • Tekande

Om Forfatteren

Chris Daniels dækker fremskridt i ernæring og fitness online. Daniels har mange certificeringer og uddannelser, der dækker menneskers sundhed, ernæring og sport performance. En ivrig cyklist, vægtløfter, og svømmer, Daniels har oplevet rejse trænings-og i den rolle både som en atlet og coach.

Foto Credits

  • Comstock/Comstock/Getty Images
ADVERT

Mest populære