Sund Kost >> Kost

Morgenmad Måltider For At Brænde Maven Fedt

Forestillingen om, at du kan spotte reducere fedt fra din mave ved at spise visse fødevarer, er falsk. At tabe fedt er alle om at skabe et kalorie underskud -- forbrænder flere kalorier end du indtager. Hvad du kan gøre, er imidlertid at sørge for, at du spiser en høj kvalitet, nærende morgenmad, der holder dig i gang, indtil dit næste måltid, fylder dig op, så du ikke snack hele morgenen længe og frem for alt passer dit daglige kalorie behov.

Grød med et Protein Boost

I stedet for at nå til sukkerholdige korn, opt for havregryn. I henhold til de Hele Korn Råd, havre øge din appetit kontrol hormoner, så du kan modstå trangen til at snack, og reducere dit blodtryk, kolesterol og din risiko for diabetes. Tilføje protein til din havre ved blanding i en scoop proteinpulver, når de er afkølet. En proteinrig morgenmad reducerer dine niveauer af hormonet ghrelin, som kan gøre du føler dig sulten kort efter at have spist, noter Heather Leidy, assisterende professor i Afdelingen for Ernæring og Motion Fysiologi ved University of Missouri. Prøv valle, kasein, hamp eller soja protein pulver.

Æg

På grund af deres høje indhold af protein, sunde fedtstoffer, vitaminer og mineraler, æg, bør være en fast bestanddel i din fedt-kampene morgenmad menu. Holde tingene enkle med kogt, pocheret æg eller røræg på fuldkorn toast eller en fuldkorn bolle, eller lave en omelet med tilbehør tilføjet. Tilsæt avocado til din omelet, som det kantsten søde cravings, rådgiver ernærings-ekspert Jorge Cruise. Gør dine æg gå videre ved at tilføje høj volumen, lav-kalorie grøntsager som spinat og peber, tilføjer nutrition advisor Chris Mohr.

Yoghurt og Frugt

Yoghurt er høj i protein og relativt lav i kulhydrater, hvis du vælger et almindeligt græsk eller naturlige yoghurt. Krydret yoghurt ofte har tilsat sukker, så undgå disse, sammen med fuld tyk yoghurt. Hvis du ikke er en fan af yoghurt, prøv hytteost i stedet. For at gøre det mere interessant, at tilføje en lille mængde af ristede mandler, hakkede nødder eller flager af kokos, sammen med blandede bær, revet æble, tørret frugt eller hakket mango.

Overvejelser

Justere de portionsstørrelser, der er baseret på din krop, vægt, aktivitetsniveau og mængden af kalorier, du har brug for hver dag for at tabe sig. Din morgenmad kalorier skal passe på med, hvad du spiser resten af dagen, så hvis du ved, du har en stor frokost eller middag, så har en mindre morgenmad. Spise en højere andel af dine kalorier til morgenmad, kan det være gavnligt for fedt tab, men som en større første måltid kan stabilisere dit blodsukker og styre din appetit, i henhold til Daniela jakubowicz der blev fra Tel Aviv Universitet. Hvis du ikke tabe sig, er at reducere dine størrelser, der serverer lidt.

Om Forfatteren

Mike Samuels begyndte at skrive til hans eget fitness hjemmeside og de lokale publikationer i 2008. Han er uddannet fra Peter Symonds College i STORBRITANNIEN med A-Niveauer i loven, erhvervsliv og idræt, og er en fuldt kvalificeret personlig træner, sports massage terapeut og korrigerende motion specialist med akkrediteringer fra Førende Internationale.

Foto Credits

  • Martin Poole/Digital Vision/Getty Images
ADVERT

Mest populære