Sund Kost >> Kost

Hvordan Virker Morgenmad Påvirke Dit Stofskifte?

Skrevet af Brynne Chandler; Opdateret November 21, 2018

Tilbage, når landbruget og andre hårde fysiske arbejde, det var normen, en solid morgenmad var altafgørende for at skabe den nødvendige energi til at håndtere arbejdet. Sidder ved et skrivebord eller stående bag en tæller ikke lægge den samme type af krav på din krop, men en god morgenmad er stadig et sundt valg, fordi det får dit stofskifte i bevægelse. At holde dit stofskifte fungerer på sit højeste, er nødvendig ikke blot for at tabe eller opretholde en vægt, men for at hjælpe din krop proces de næringsstoffer, du har brug for at føle og se dit bedste.

Tip

En sund morgenmad kan kickstarte dit stofskifte, som hjælper dig med at forbrænde kalorier og generelt fungere mere effektivt hele dagen.

Fakta Om Stofskiftet

Stofskiftet er den proces til at fordøje fødevarer, så din krop kan bruge den energi de indeholder. Et sundt stofskifte kan hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier end du indtager, som er nødvendige for vægttab. Det kan også få mest muligt ud af de fødevarer, du spiser, som holder dine organer kan fungere, brændstoffer dine muskler, nærer din hjerne og feeds dit hår, hud og negle.

Hvordan Morgenmad Påvirker Stofskiftet

Morgenmad, som enhver anden måltid, der er behov for til brændstof din krop. Efter at sove hele natten, dit stofskifte, langsommere, hvilket betyder, at du ikke brænder mange kalorier. Springe morgenmaden betyder, at du starter din dag i et langsommere tempo, fysisk. Når dit stofskifte vågner op, kan du finde dig selv alt for sulten til at træffe kloge valg til frokost. Begyndt at spise senere på dagen kan også betyde, at din krop ikke vil have tid nok, før du går i seng igen for at absorbere de næringsstoffer, den behøver for at holde sig sund. Fodring af din krop i morgen kan kickstarte dit stofskifte, som hjælper dig med at brænde kalorier mere effektivt i løbet af dagen. Det giver dig et forspring på at tage i de næringsstoffer, du har brug for, og kan hjælpe dig til at træffe bedre valg af fødevarer til frokost og aftensmad, fordi du ikke vil være for sulten til at tænke klart.

Bedste Morgenmad Fødevarer

Den sundeste morgenmad er en, der indeholder protein, kulhydrater, fedt og fibre, som din krop har brug for. En omelet med grøntsager og et stykke af fuldkorn toast med avocado, hytteost, peanutbutter eller andre møtrik butters giver dig masser af næringsstoffer, uden usunde fedt. Hvis du ikke kan håndtere, at meget mad den første ting om morgenen, havregryn, yoghurt med müsli og frugt, eller en smoothie lavet med nonfat yoghurt, soja -, mandel-eller cashew mælk og blandet frugt er også gode valg. Undgå tomme, sukkerholdige kalorier som dem, der findes i bagværk eller brødrister kager, fordi de kan forårsage en energi gå ned ved middagstid. Hvis du foretrækker noget sødt for at starte din dag, opt for hele korn og boghvede pandekager med bær og bruge ægte ahorn sirup.

Om Forfatteren

Emmy-nominerede manuskriptforfatter Brynne Chandler er en enlig mor til tre, der deler sin tid mellem professionel forskning og varieret madlavning, fitness og hjem & have virksomheder. En løbe-entusiast, der jævnligt deltager i San Francisco ' s Bay til Breakers køre, Chandler virker som en uafhængig restauratøren, at forberede sunde, nærende måltider for Phoenix-området beboere. Hendes arbejde har optrådt i Houston Chronicle og San Francisco Chronicle, blandt andre steder. Hun er hårdt på arbejde på sin første kogebog, som kombinerer enkle, friske opskrifter med videnskab-baseret urtemedicin.

ADVERT

Mest populære