Sund Kost >> Kost

Hvordan til at Bryde Op Til 1.500 Kalorier

Skrevet af Corinne Goff; Opdateret December 27, 2018

At begrænse dit daglige mad indtag på 1500 kalorier kan være svært. Nøje overveje dine muligheder og dine personlige kostvaner, når de beslutter, hvordan de vil distribuere dine kalorier hele dagen. Afbalancere dine måltider og snacks så jævnt som muligt vil hjælpe med at mindske sult og madlyst. Din tidsplan og spise præferencer, vil spille en rolle i, hvornår og hvor ofte du spiser. Du kan have tid til kun to måltider om dagen, eller du kan have fleksibilitet til at spise seks. Derudover, når der begrænser kalorier, er det tilrådeligt at mødes med en diætist for at sikre, at dine ernæringsmæssige behov vil blive opfyldt.

Et eller To Måltider

At spise en gang eller to gange per dag er ikke ideel. Men hvis du er en travl person, eller hvis du foretrækker at spise store portioner, kan dette være en plan for dig. Der er ikke mange mennesker, der ville vælge at spise på 1.500 kalorier på én gang, men to måltider brudt op i 750 kalorier hver er en mulighed for nogle. Du kan også have en mere moderat første måltid på 500 kalorier, sparer 1.000, - til en stor måltid senere. Forskning fra University of Limburg, offentliggjort i "European Journal of Clinical Nutrition," viste, at spise færre, men større måltider kan øge vægt på grund af øget lagring af energi, efter at have spist, i forhold til at forbruge mere og mere hyppige, mindre måltider i løbet af dagen.

Tre Firkantede Måltider

Tre firkantede måltider er normen for mange mennesker. Opdele 1,500 af tre, og du får en endnu 500 per måltid. Der er ingen one-size-fits-all anbefaling for, hvor mange kalorier bør være i et måltid, men det er en realistisk størrelse del af maden, der svarer til, hvad du måske er vant til. Morgenmad kan bestå af en servering af frugt, en skål havregryn med sojamælk og et par valnødder. En 500-kalorie frokost kan være en tun wrap med nogle bagt chips. En typisk middag kunne være en bagte søde kartofler, quinoa og sauterede grøntsager med sorte bønner. Som med enhver af disse spiser planer, vil du få brug for at læse ernæring etiketter og måle ud portionsstørrelser, at være bevidst om kalorier til at holde sig inden for dine parametre.

Fire eller Fem Måltider

The American Diabetes Association stater, at spise fire eller fem mindre måltider om dagen versus tre større måltider, hjælper med at opretholde en sund blodsukker niveauer, mindsker kolesterol i blodet og kan reducere din sult. Denne mulighed giver dig plads til et eller to snacks i tillæg til de tre måltider. Dine måltider, vil være lavere i kalorier, men du vil have gavn af at spise oftere. Det ene scenarie er færre 400 kalorier for hver af dine tre hovedmåltider og 150 for to snacks. Et andet alternativ er at spise tre måltider bestående af 450 kalorier hver og en snack af 150 kalorier. Justere din kalorieindhold kost for at passe til din personlige tidsplan.

Seks eller Flere Mini-Måltider

Fordi du begrænser dine kalorier til et lavt antal, spise mere ofte kan ved psykologisk mere tilfredsstillende. Denne græsning strategi vil føle sig mere som konstant mellemmåltider end at forbruge regelmæssige måltider. Dividere 1,500 af seks giver dig kun omkring 250 kalorier pr fodring. Prøv at indarbejde masser af høj-volumen, høj-fiber, lav-kalorie fødevarer som frugt og grøntsager for at tilfredsstille din mave og opfylde dine ernæringsmæssige behov. Drik masser af vand med hver lille måltid eller en snack til at hjælpe du føler dig fuld. At opdele dine måltider op i mere end seks vil resultere i færre kalorier per måltid og kan være urealistisk at opretholde.

Om Forfatteren

Corinne Goff er en registreret diaetetiker i Rhode Island, der fungerer som en ernærings-konsulent i en privat praksis. Hun skriver en ernærings-blog, der fokuserer på naturlige, hele fødevarer. Goff har en bachelorgrad i psykologi fra Salve Regina University og en bachelor of science grad i ernæring fra University of Rhode Island.

ADVERT

Mest populære