Sund Kost >> Ernæring

Hjerne-Stimulerende Fødevarer til en Test

Du har ramt bøger og studeret som en sindssyg for at forberede din test. Men har du overvejet, hvad du bør spise før din eksamen? Forskning tyder på, at visse fødevarer hjælpe med at skærpe hukommelsen, øge koncentrationen og forebyggelse af mentale træthed. Eating hjerne-stimulerende fødevarer, kunne være et vigtigt studie støtte.

Æg

Æg, der stimulerer hjernen, fordi de er fyldt med protein. Dette næringsstof hjælper din hjerne producerer aminosyrer er nødvendige til fremstillingen af neurotransmittere, kemikalier, der sender signaler mellem nerveceller, der kan bidrage til at øge koncentrationen. Plus, æg indeholder cholin, et mikronæringsstoffer, at forskning viser, at kan hjælpe hukommelse. I en undersøgelse offentliggjort i December 2011 udgaven af "American Journal of Clinical Nutrition," præstation på hukommelsesprøver var bedre i mænd og kvinder, hvis kost var høj i cholin. En dyr undersøgelse, der er offentliggjort i juni 25, 2012-udgaven af "Physiology & Behavior" viste, cholin hjulpet hukommelse og indlæring hos rotter.

Korn

Lige som din bil har brug for benzin til at gå, din hjerne brug for brændstof i form af glukose, sukker leveret af kulhydrater i korn. Uden brændstof, du ikke vil have, at den mentale energi til at koncentrere sig og huske fakta og tal i løbet af din test. Kornprodukter er desuden rige på B-vitaminer, som hjælper nerver i hjernen med at kommunikere.Academy of Nutrition and Dietetics opkald, hele korn korn en hjerne mad og anbefaler at spise kornprodukter, som havregryn til morgenmad for at hjælpe dig til at tænke bedre.

Fisk og Valnødder

Forskning tyder på, at omega-3 fedtsyrer i fisk som laks og tun hjælpe hukommelse og indlæring af nærende hjernens membraner. Selv om valnødder må ikke indeholde høje niveauer af omega-3 fedtsyrer findes i fisk, de er ikke desto mindre en god kilde til vigtige næringsstoffer. Gå nødder, før en test kan være en god ting. I en undersøgelse offentliggjort i Maj 14, 2012-udgaven af "British Journal of Nutrition," tidskrævende valnødder styrket evnen til at ræsonnere i college studerende. Stimulere din hjerne dagen før en test ved at spise laks drysses med hakkede valnødder til frokost eller middag. Ikke en fisk elsker? Bland valnødder i din morgen, hele korn korn.

Tips

Ofte spise små måltider vil hjælpe med at holde din koncentration oppe og forebyggelse af mentale træthed. At fodre din hjerne med jævne mellemrum vil også forhindre blodsukker udsving, der kan føre til energi nedbrud. Aldrig springe morgenmad. Forskning viser, at de studerende, der spiser morgenmad klarer sig bedre fagligt end morgenmad skippere. Ved at spise regelmæssige måltider med masser af protein, kulhydrater og vitaminer og mineraler, du vil slette statisk fra dit loft og være på din mentale bedste for en test.

Om Forfatteren

Jan Sheehan er en prisbelønnet medicinsk og ernæring forfatter, der trådte journalistik i 1992. Hun er en tidligere redaktør for "Forældre" magasin. Hun har også skrevet ernæring artikler til "Selvstændig", og "Fitness," "Ladies' Home Journal",", "Sundhed" og andre blade. Sheehan har en Bachelor i journalistik fra Purdue University.

Foto Credits

  • Girl er at spise morgenmad. Palmer i baggrunden. billede af haveseen fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære