Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvad Gør Bodybuildere Snack, Når Slankekure?

Mellemmåltider er en vigtig del af et bodybuilding kost. Regelmæssig snacks mellem måltiderne holde din energi niveauer op og hjælpe med at støtte mæthed, når dit kalorieindtag er for lavt. Snacks skal være nem, bekvem og hurtig til at spise, som du måske kun har et par minutter til at få en hurtig indføring i mellem møder eller på vej til gymnastiksalen. De har også brug for at være høj i protein, men ikke pakke i alt for mange kalorier, kulhydrater eller fedtstoffer.

Protein-Pakket Wraps

Kom i protein, når du er på farten, kan være en vanskelig opgave, og gumlede på kylling bryst eller stykker af bøf er ikke alt for let, mens du forsøger at skrive på dit skrivebord. I stedet gemmer din protein i en handy spiselige parcel-en wrap. Træner Shannon Clark af Bodybuilding.com anbefaler en wrap lavet med grillet kylling, en hel-hvede tortilla, fedtfattig mayo, salat, agurk og tomat. Du kan bytte kylling til tyrkiet, rødt kød eller fisk og variere dine grøntsager og saucer.

Nødder og Frø

Nødder og frø til at sikre sunde enkeltumættede fedtstoffer sammen med en dosis af protein. Mandler er især god, bemærker Gary Fraser, professor i medicin ved Loma Linda University i Californien. De indeholder også fibre, som hjælper med at fylde dig op. Den eneste ulempe ved at nødder er, at de er forholdsvis høj i kalorier, så vejer hver portion for at sikre, at du ikke har alt for mange. Skifte mellem forskellige typer af nødder til udvalg, eller endda forkæle dig selv i forskellige møtrik butters, hvis du foretrækker.

Mejeri

Mejeri er et andet høj-kvalitet protein kilde og et godt valg for vegetarer. For at holde kalorier ned, når slankekure, pick lavere-carb, lavere fedt mejeriprodukter såsom ingen tilsat sukker græsk yoghurt, hytteost, skummetmælk og fedtfri ost. For at gøre din mejeri snacks mere interessant, par hytteost med ananas eller jordbær, bland bær i din yoghurt eller har et æble med et par stykker af fedt-fri cheddar.

Ryster

Når du er virkelig i en rush, protein shakes er en god gå-til snack valg. I stedet for bare at blande pulveret med vand, gør det nærende ved at dreje ind i en super ryste, anbefaler Ryan Andrews Præcision Ernæring. Vælg en frugt og en grøntsag, tilføje dit protein pulver, plus en lille håndfuld nødder eller frø, og til sidst vælge din væske. Du kan vælge vandet, men mandel mælk, hamp mælk, og iced grøn te virker også. Blend din shake med isterninger for at gøre det tykkere og tilføje en interessant topping såsom kokos, havregryn eller cacao nibs.

Om Forfatteren

Mike Samuels begyndte at skrive til hans eget fitness hjemmeside og de lokale publikationer i 2008. Han er uddannet fra Peter Symonds College i STORBRITANNIEN med A-Niveauer i loven, erhvervsliv og idræt, og er en fuldt kvalificeret personlig træner, sports massage terapeut og korrigerende motion specialist med akkrediteringer fra Førende Internationale.

Foto Credits

  • Digital Vision./Digital Vision/Getty Images
ADVERT

Mest populære