Sund Kost >> Kost

Blå Cohosh Vs. Sort Cohosh

Blå cohosh og black cohosh begge er hjemmehørende i Nordamerika. Selv om de er medlemmer af forskellige familier, som de deler en lignende fælles navn, og begge planter er historisk set blevet brugt til at behandle kvinders sundhedsmæssige forhold. Konsultere din læge eller kvalificeret læge for vejledning i sikker og hensigtsmæssig brug af disse og andre lægemidler, urter.

Blå Cohosh og menstruationsforstyrrelser

Herbalists bruge blå cohosh til at behandle visse menstruationsgener uregelmæssigheder, herunder sen periode og overdreven menstruation, og også til at lindre kramper eller uterin problemer, såsom fibromer, underlivsbetændelse og endometriose. Men, University of Maryland Medical Center advarer om, at blå cohosh, som har en virkning, der ligner nikotin, som er potentielt giftige og bør kun bruges i forbindelse med din læges tilsyn.

Blå Cohosh og Arbejdskraft Induktion

Blå cohosh, der anvendes af så mange som 64 procent af jordemødre til at hjælpe med at fremkalde arbejdskraft, er forbundet med en bred vifte af potentielle bivirkninger til de nyfødte, efter en gennemgang af tidligere forskning, der dukkede op i Vinteren 2008 udgaven af "Canadian Journal of Clinical Pharmacology." Denne urt får blodkarrene til at snøre, som kan føre til slagtilfælde, hjerteanfald, hjertesvigt og ilt afsavn, at mange indre organer. Derudover, blå cohosh kan forårsage unormale foster-udvikling. Forskerne konkluderede, at det skal anvendes med ekstrem forsigtighed, og kun under opsyn af en læge under graviditeten.

Sort Cohosh, og Overgangsalder

Sort cohosh udøver mild østrogen-lignende effekter, som kan hjælpe med at lindre overgangsalderens hedeture, uden at det påvirker livmoderen, hvilket betyder, at det kan være et sikkert alternativ til konventionelle hormonbehandling, ifølge Dr. Steven Bratman, forfatter af "Collins Alternative Sundheds-Guide." En dobbelt-blind undersøgelse af 300 postmenopausale kvinder, der blev offentliggjort i januar 2012 i tidsskriftet "Holistisk Sygepleje Praksis" fandt, at sort cohosh var effektiv til at reducere en række af menopausale symptomer, såsom hedeture, og var veltolereret med få bivirkninger.

Sort Cohosh og Kræft

Sort cohosh kan hjælpe med at forhindre brystkræft, ifølge en undersøgelse offentliggjort i januar 2012 i tidsskriftet "Anticancer Research." I laboratoriet dyr undersøgelse, tilskud med sort cohosh til 40 uger betydeligt reduceret forekomsten af brystkræft tumorer. Højere doser, der udøves mere beskyttende virkninger. Sort cohosh kan også hjælpe med at forhindre tilbagefald af brystkræft, når de anvendes med stoffet tamoxifen, i henhold til Vicki Kotsirilos, der er medforfatter af bogen "En Guide til evidensbaseret Integrativ og Komplementær Medicin."

Om Forfatteren

Tracey Roizman, DC er en forfatter og taler om naturlige og forebyggende sundhedspleje og en praktiserende kiropraktor. Hun holder også en B. S. i ernæringsmæssig biokemi.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære