Sund Kost >> Sunde Måltider

Blodtype B og Spirer

Hvis du hører til den gruppe af mennesker, der har type-B blod, din kost bør bestå primært af fisk, kød, mejeriprodukter, frugt og grøntsager, siger blodtype kost skaberen, Dr. Peter J. D'Adamo. I sin bog, "Spise Rigtigt 4 Din Type," D'Adamo argumenterer for, at mennesker med type-B blod nedstammer fra de gamle mongolske nomader. Ved at følge en diæt svarende til deres, siger han type-B enkeltpersoner, der vil opleve færre helbredsproblemer. Tal med din læge, før du starter nogen del af blodtype kost.

Tilladt Spirer

Mennesker med type-B blod er ikke rådes til at spise spirer, som radise eller mung bønnespirer. Men de får lov til at indtage en portion af alfalfa-spirer op til en gang eller to gange om ugen, og tilskyndes til at forbruge rosenkål regelmæssigt. Det AMERIKANSKE Department of Agriculture tæller 1 kop rå eller kogte rosenkål som en enkelt servering. Blodtype-B mennesker, der indtager fødevarer til gavn for dem-herunder rosenkål og i moderation, lucernespirer -- vil være tyndere og have færre psykiske problemer end dem, ikke at spise efter deres blodtype, hævder D'Adamo.

Rosenkål til at Undgå

Hvis du er en person med type-B blod, der forsøger at følge med blodtype kost, D'Adamo siger spise mung bønne eller radise-spirer vil få dig til at udvikle allergi, der kan øge din risiko for stress sygdomme, multipel sklerose, lupus, kronisk træthed, vægtøgning, depression, diabetes, hypothyroidisme, og autoimmune lidelser som Lou Gehrig ' s sygdom. Andre typer af rosenkål, såsom kløver eller soja spirer, bliver ikke behandlet som gavnlig eller skadelig ved D'Adamo, selvom bønner, der kan være spiret -- rød soja, for eksempel-er opført som anbefalede fødevarer.

Du Vælger Dit Spirer

Det er bedste for en type-B-enkelte til at opnå de fleste af lucerne og rosenkål hun bruger fra en økologisk marked, rådgiver blodtype diæt tilhængere. Hvis økologiske grøntsager ikke er tilgængelige, friske spirer fra supermarkedet er et acceptabelt alternativ. Frosne, på dåse, rosenkål kan anvendes, men kun hvis friske spirer er ikke en mulighed. Du kan prøve at dyrke dine egne, billig, pesticid-fri lucernespirer i dit køkken. En ren mason jar, ost klud, rubber band, vand og lucerne frø er alle, der er påkrævet. I henhold til Kitchn, hele voksende processen tager kun omkring seks dage.

At indarbejde Spirer i Din Kost

Blodtype-B enkeltpersoner, der er instrueret i at understrege, producere, mejeriprodukter og kød-baseret protein i deres kost, mens du fjerne alle hvede, majs, byg og rug produkter, såvel som kylling, skinke og de fleste typer af fisk og skaldyr. Hvis du vælger at følge blodtype B kan, så prøv at tilføje lucernespirer til en sandwich tilberedt af hvede-gratis brød og fedtfattig ost eller en salat af blandede grøntsager toppet med grøntsager som kogte rødbeder, revet rå gulerod og dampet bidder af sød kartoffel. Brug revet rå rosenkål i slaws eller stege dem drysset med olivenolie.

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

Foto Credits

  • Martin Poole/Digital Vision/Getty Images
ADVERT

Mest populære