Sund Kost >> Sunde Måltider

Blod Sukker & Fødevarer Dagbøger

At holde en fødevarer dagbog kan være nyttige for mennesker med diabetes. For de bedste resultater, der indeholder alt det, du spiser, din portionsstørrelser, antallet af kulhydrat i dit måltid eller snack, dit blodsukker før og efter spisning, motion du gør, nogen diabetes medicin, du tager, og den måde, du føler, før og efter at have spist. Dette kan hjælpe dig med at finde de ændringer, du kan gøre for bedre at kunne kontrollere dit blodsukkerniveau.

At Foretage Ændringer I Kosten

Forskellige fødevarer kan påvirke mennesker på forskellige måder, så at holde en fødevare dagbog kan hjælpe dig med at afgøre, hvilke fødevarer er mere tilbøjelige til at forårsage en stigning i dit blodsukker. Det vil også hjælpe dig med at finde ud af, hvor du kan spise for mange kulhydrater i et måltid, eller om du spiser af følelsesmæssige årsager, snarere end af sult. Gå over din mad-dagbog, der vil hjælpe dig med at afgøre, hvilke ændringer i kosten, vil være nyttige i at nå dine mål.

At Tabe Sig

Hvis du er overvægtig, er vægttab kan hjælpe dig med bedre at styre din diabetes og minimere din risiko for andre tilknyttede betingelser, herunder hjertesygdomme. At holde en fødevarer dagbog kan hjælpe dig med at tabe, da det holder dig ansvarlig for, hvad du spiser og gør det nemmere at se, når du er mere tilbøjelige til at spise for meget, så du bedre kan holde fast i din daglige kalorie mål og tabe sig. Mange mennesker er ikke klar over, hvor meget de spiser, indtil de begynder at skrive alt ned.

Valg af en Dagbog

Du kan altid bare bruge en notebook og en pen, men nogle mennesker finder det mere bekvemt at bruge en online mad dagbog eller en ansøgning til deres telefon. Nogle af disse elektroniske indstillinger er særligt nyttige. Elektroniske tidsskrifter vil hjælpe dig med at spore din kalorie-og næringsstof indtag, og ved hjælp af en applikation til din telefon gør det nemt at transportere din dagbog med dig. En metode, Diabetes Interaktiv Dagbog, blev fundet til at være nemt at bruge og er nyttige i at forebygge forekomsten af for lavt blodsukker i en undersøgelse offentliggjort i "Diabetes-Teknologi & Therapeutics" i januar 2009. Mennesker med Type 1-diabetes, der bruges til denne ansøgning om deres telefon til at indtaste deres blod glucose niveauer, og vælg billeder af de fødevarer, og beløb, de indtages med et måltid, og derefter blev der givet en vejledende mængde insulin til at bruge til at kontrollere deres blodsukker.

Overvejelser

Brug din mad tidende til at lede efter tendenser i din kost og blod sukker niveauer, at holde for øje, at mad tidsskrifter er kun nyttig for at tabe sig og styre dit blodsukker, hvis du er ærlig og omfatter alt, hvad du spiser. Det er nemmest at holde styr på, hvis du skriver ned, hvad du spiser lige efter du spise det, og ellers kan du glemme ting, som drikkevarer, krydderier og andre statister.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære