Sund Kost >> Sunde Måltider

Indeholder Sort Peber Skåret Maven Fedt?

Fedt, der ophobes i maven, at skabe en "æble-formet figur, kaldes "viscerale" fedt. I forhold til subkutan fedt, der ophobes alle andre steder i kroppen, visceralt fedt indikerer en øget risiko for hjertesygdomme og andre kroniske sygdomme, ifølge forskere ved Harvard Medical School. Nogle af forskning udført in vitro og på mus, viser, at tilsætning af sort peber til din mad, kan hjælpe dig med at reducere maven fedt, men disse resultater er ikke bevist hos mennesker.

Undertrykker Mave Fedt Ophobning

I en undersøgelse offentliggjort i 2010 i "Biologi, Bioteknologi og Biokemi," forskere inducerede fedme i mus med et højt fedtindhold, højt indhold af saccharose kost for at undersøge, sort peber ' s virkning på kroppen fedt ophobning. Når sort peber blev tilføjet til kosten, men resten af kosten var uændret, musenes visceralt fedt vægte betydeligt. Forskerne tilskrives virkningerne af en termogeniske stof kaldet peprine i peber.

Stop Fedt Celle Produktion

I en undersøgelse offentliggjort i 2012 i "Journal of Landbrugs-og fødevarekemi," forskerne fandt, at sort peber har en antiadipogenic virkning, hvilket betyder, at det kan afværge produktion af fedt celler. De bemærkede, piperine kunne have potentiale til brug i anti-fedme behandling. Det er dog vigtigt at bemærke, at denne undersøgelse blev udført på mus celler in vitro. Også, sort peber ekstrakt blev brugt, som er langt mere koncentreret end et par velsmagende streger af peber på dit måltid. Ifølge et interview med NPR endokrinolog Michael Jensen skrevet af Gretchen Cuda Kroen, koncentrationen af piperine, der anvendes i undersøgelsen var 100 gange højere end det beløb, du kan tage med fra din kost. Han nævner, at peber kapsler med højt piperine koncentrationer, der kan have en effekt, men resultaterne er ikke entydige.

Vægte Højt Fedtindhold Niveauer

Ifølge en undersøgelse offentliggjort i "Indisk Journal of Pharmacology" i 2011, rotter, hvis høj-fedt kost suppleret med piperine havde lavere kolesterol niveauer end rotterne i kontrolgruppen. Efter en måned, legemsvægt, fedtmasse, triglycerid, total kolesterol, LDL-kolesterol og VLDL-kolesterol var alle lavere, selvom den eneste ændring i kosten var tilføjelsen af piperine, der administreres ved 40 milligram per kilogram, som forskerne beskriver som "en lille dosis." Denne undersøgelse tyder på, regelmæssigt at indtage sort peber, som kan hjælpe dig med at tabe mave fedt over tid.

Kunne Forbedre Stofskifte

Ifølge en undersøgelse offentliggjort i "Cell Biokemi og Biofysik" i 2013, piperine kan hjælpe med at regulere stofskiftet ved at sænke inflammation og oxidativt stress. For de første otte uger af det 16-ugers undersøgelse, nedsat glukosetolerance, abdominal fedme, lever fibrose og fedt deposition blev induceret i rotter gennem en kontrolleret diæt. I de sidste otte uger, rotterne piperine på 30 mg / kg dagligt med den samme kost. Ved slutningen af undersøgelsen, rotter blodtryk havde normaliseret, deres glucose-tolerance forbedres, betændelse blev reduceret, og deres leverfunktionen forbedres. Forskerne konkluderede, at de ændringer, der er forårsaget af piperine tyder på, at det kunne spille en rolle i at reducere symptomer på metabolisk syndrom hos mennesker. Dette indebærer, at sort peber kunne øge dit stofskifte, som hjælper dig med at forbrænde flere kalorier og skære mave fedt, men disse resultater er ikke blevet bevist.

Om Forfatteren

Karen McCarthy er en sundheds-entusiast med ekspertise inden for ernæring, yoga og meditation. Hun øjeblikket studier ved Institut for Integrativ Ernæring og har været at skrive om ernæring siden 2012. Hun er mest passioneret omkring vegetarisme og veganisme og elsker at fremme de sundhedsmæssige fordele ved at spise frugt og grøntsager.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder
ADVERT

Mest populære