Sund Kost >> Sunde Måltider

Bison Kød vs. Jorden Tyrkiet

Skrevet af Sandra King; Opdateret November 27, 2018

Uanset om du er en kød-elsker, der er interesserede i at sænke din fat indtagelse, eller du blot ønsker at tilføje mangfoldighed til dit protein indtag, enten bison eller jorden tyrkiet kan være et sundt supplement til en nærende kost. Forventer et par udfordringer, selv om, fordi både kød har en tendens til at tørre ud, hvis ikke tilberedt med omhu – og jorden tyrkiet kan virke lidt kedelig i forhold til bison rige, kødfuld smag. Du kan løse disse problemer, men med et enkelt drys af dine foretrukne krydderier og et par veggie add-ins.

Bison Kød vs. Jorden Tyrkiet Ernæring

Bison, også kendt som buffalo kød, og jorden tyrkiet har stort set samme fedtindhold. En 4-ounce servering af bison har 4 gram mættet fedt og 10 gram fedt i alt, mens 4 ounces af tyrkiet har 3 gram mættet fedt og 10.5 gram fedt i alt. American Heart Association vil gerne have dig til at begrænse dit daglige mættet fedt forbrug til omkring 13 gram.

Når det kommer til B-vitaminer, men bison kød er af den gevinst over tyrkiet. B-vitaminer er nødvendige for celle produktion, konvertering af de næringsstoffer, du spiser, til energi, opretholde vision, at holde din nerve funktion sundt og et væld af andre vitale kropsfunktioner. Bison har flere typer af B-vitaminer, der samlede end tyrkiet, og en 4-ounce servering har en imponerende 46 procent af din daglige anbefalede værdi af B-12. De samme 4-ounce servering indeholder 18 procent af riboflavin, 34 procent af niacin, 10 procent af thiamin og 23 procent af B-6, din krop har brug for hver dag. Jorden tyrkiet ' s B-vitamin indhold omfatter 20 procent af niacin og B-6 og 10 procent af thiamin du har brug for daglig. Du kan denne ante, men ved hjælp af en fuldkorn bolle til tyrkiet burger og tilføjer en sund side salat af grønne greens til dit måltid.

Bison også vinder over jorden tyrkiet, når det kommer til zink og jern. Din krop bruger zink til at øge din immunitet og fremmer sårheling. Jern er nødvendigt til at transportere ilt til dine celler. Fire ounce af bison har 40 procent af dit daglige zink krav og 20 procent af det jern, du har brug for. En 4-ounce servering af jorden tyrkiet indeholder 15 procent af zink og kun 9 procent af jern du har brug for daglig.

Turning Dit Buffalo Burger Til en Stjerne

For at overvinde bison ' s tendens til at tørre ud under tilberedning, på grund af sin meget magert naturen, så prøv at tilføje en kombination af hakket løg, peberfrugter, eller sauterede svampe (1/2 kop) til et pund af jorden bison. Form til bøffer, og tilberede dem på grillen til en intern temp på 160 grader F.

Tjene de overskydende grøntsager på siden eller som topping til den burger. Disse smagfulde grøntsager også gøre kødet gå videre, hvilket reducerer dit fedt indtag, hvis der er en bekymring. Og det kan hjælpe med at holde din købmand regningen på budgettet, fordi bison er typisk en smule dyrere end oksekød. Du kan også købe bison-i snit, som svarer til oksekød, herunder ribeye, højreb og chuck. Bison bøffer forbliver fugtig og lækker, når de er kogt sjældne til medium-rare, og bør aldrig gå ud over medium. En stor steak rub også hjælper med at holde disse nedskæringer fugtig; at give din kogt kød tid til at hvile, før du skære låser i juice.

Tilføje Smag til Din Jord, Tyrkiet

Den gode nyhed er, at jorden tyrkiet er kedelig nok til at tage næsten enhver smag dig, at du har lyst til. Blanding i chili pulver, løg, hvidløg, oregano og en lang række andre krydderier kan gøre tyrkiet går fra kedeligt til lækre.

Prøv perking op til 2 pounds af jorden tyrkiet ved at tilsætte 1/2 kop teriyaki sauce, 1/2 kop rasp og 1/2 kop ananas juice. Form blandingen til bøffer og børste burgere let med teriyaki sauce, som de lave mad. Top hver burger med en grillet ananas skive til at forbedre øen smag. Hvis du stadig ikke er sikker på, om bison-eller jorden tyrkiet passer til din stil, så prøv begge for en slank, høj-protein supplement til din kostplan.

Om Forfatteren

Sandra King bruger sin livserfaring som en lille virksomhed ejer, enlige forældre, lokalsamfundet frivillig og tvangsmæssig rejsende til at skrive om en lang række emner. Hun har grader i kommunikation og psykologi og har tjent certifikater i medicinsk skrivning, business management og anlægsgartneri. Hun bruger sine skrive evner til at meddele hende, publikum af de mange interessante eventyr, der findes i livet, og giver tips til, vokser ud over de udfordringer, du vil møde undervejs.

ADVERT

Mest populære