Sund Kost >> Ernæring

Er Bison Burgere Lavet af Kød?

Bison-burgere, der er lavet af kød af en bison, og tilbyder en rig og mættende smag. En burger lavet med jorden bison kød, der er meget mindre fedt-især mindre mættet fedt -- end en burger lavet med hakket oksekød, men det leverer tilsvarende mængder af protein. Hvis du nyde en burger, swap din sædvanlige oksekød patty for en bison patty, vil du få en ny, anderledes smag, men du vil også høste flere ernæringsmæssige fordele.

Bison-Burgere Forklaret

Afhængigt af, hvordan en bison burger er lavet, det kan indeholde tilsat ingredienser. Mens det vil primært være lavet af jorden bison kød, kan det have fyldstoffer, såsom brødkrummer og æg, i tillæg til kød, til at hjælpe med at holde patty sammen, mens det kokke. Ofte, bison burgere indeholder også urter og krydderier for at øge deres smag. På trods af disse tilsatte ingredienser, bison-burgere er stadig lavet primært af kød.

Næringsstoffer

En 3-ounce bison burger forsyninger 20.2 gram protein, som er 44 procent af de 46 gram protein kvinder har brug for hver dag, og 36 procent af de 56 gram mænd bør have hver dag. Du vil også få 4.37 milligram zink, et mineral, der hjælper dig med at helbrede sår og støtter et sundt immunsystem. Det er 55 procent af 8 mg, kvinder bør have på daglig basis, og 40 procent af de 11 milligram mænd kræver hver dag. Bison er også en god kilde til jern, som er et andet mineral, der øger dit immunforsvar. En 3-ounce bison patty leverer 2.62 milligram jern. Det er en tredjedel af de 8 mg mænd har brug for hver dag, og 15 procent af de 18 mg kvinder bør have på en daglig basis. En bison burger leverer en god dosis af niacin, vitamin B-12 og kalium.

Sundhedsmæssige Fordele

Ud over alle de næringsstoffer, du modtager, når du spiser en bison burger, kan der være yderligere fordele ved at vælge buffalo i stedet for hakket oksekød. Ifølge en 2010-artikel offentliggjort i "European Journal of Clinical Nutrition," tidskrævende bøffelkød kan hjælpe med at reducere risikoen for hjerte-kar-sygdom. Artiklen bemærker, at deltagerne i undersøgelsen har oplevet et fald i deres kolesterol og triglycerid-niveauer efter tilføjelse af bison til deres kost. På grund af forhøjet kolesterol og triglycerider bidrage til hjertesygdom, reducere dine niveauer kan øge sundheden for dit hjerte.

Tips og Overvejelser

Se i kød institut for dit supermarked til jorden bison. De fleste store købmandsforretninger lager bison, men din lokale slagter, som sandsynligvis bærer det, også. Gøre en bison burger patty, som du ville med en okse burger patty. Kombinere hakket kød med krydderurter og krydderier som hvidløg pulver, rosmarin eller cayenne peber. Tilsæt hakket løg og hvidløg i et boost af smag og ernæring. Grill din bison burger, indtil kødet ikke længere er lyserødt, og top med din favorit burger ingredienser såsom fedtfattig ost, salat og tomater. Du kan også gå på gourmet-og bruge Gruyere ost og sauterede crimini svampe eller blå ost og karamelliseret løg. Fordi bison kød er slankere end oksekød, og det kokke hurtigere. Hold øje med din burger, så den ikke tørrer ud fra madlavning for længe.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

Foto Credits

  • Karl Weatherly/Photodisc/Getty Images
ADVERT

Mest populære