Sund Kost >> Kost

Hvad Er Fordelene af Zink for Kvinder?

Skrevet af Erin Coleman, R. D., L. D.; Opdateret 12 December 2018

Zink er et vigtigt mineral, som kvinder har brug for på daglig basis for at holde sig sund. Selv om zink er nødvendige i små mængder, en zink-mangel kan medføre nogle alvorlige og ubehagelige bivirkninger som hårtab, problemer med din sans for smag og lugt eller dårlig sårheling. Gode kilder til zink omfatter rødt kød, kylling, fisk og skaldyr, mejeriprodukter, bælgfrugter og nødder. Ifølge Kontoret for Kosttilskud, kvinder har brug for 8 milligram zink hver dag, og 11 milligram, hvis de er gravid og 12 mg zink dagligt, hvis de ammer.

Immune Booster

Få anbefalede mængder af zink hver dag kan hjælpe kvinder til at holde deres immunforsvar stærkt. Spiser for lidt zink kan hæmme immunforsvaret -- gør dig mere tilbøjelige til at få syge-og forsinket sårheling. Hvis du ikke regelmæssigt spiser zink-rige fødevarer, skal du bede din læge om at tage en zink supplement; de fleste multivitamin kosttilskud indeholder zink.

Protein Syntese

Din krop bruger zink til at lave proteiner. Det betyder, zink spiller en vigtig rolle i at opbygge og vedligeholde muskelmassen. I virkeligheden, en zink mangel kan forårsage en dårlig appetit og utilsigtet vægttab. At holde op med din daglige zink krav, der vil hjælpe dig til at se og føle dit bedste, og når kombineret med en regelmæssig motion program kan hjælpe dig med at opnå eller opretholde en tonet, defineret figur.

Sunde Børn

Zink er et vigtigt næringsstof i løbet af graviditeten, der er afgørende for korrekt vækst og udvikling i et foster. Desværre er der mange kvinder i den fødedygtige alder er mangelfuld i zink. Møde dine zink krav betyder, at du har en lidt lavere risiko for at levere en preterm baby, i henhold til en fornyet undersøgelse offentliggjort i en 2015-udgaven af "Cochrane Database af Systematiske Reviews."

Stærke Knogler

Få en daglig dosis af zink kan hjælpe med at forebygge knogleskørhed hos kvinder, især dem, der har gået gennem overgangsalderen. MedlinePlus rapporter om, at lavt zink indtag i kvinder, der er knyttet til de lavere knogletæthed, og tage zink kosttilskud kan hjælpe med at mindske tab af knoglemasse hos postmenopausale kvinder. En 2016 gennemgang af undersøgelser om zink og knogletæthed hos mænd og kvinder med osteoporose, som Cochrane-Samarbejdet bekræfter disse resultater. Gruppen rapporterer, at zink kosttilskud for 12 til 18 måneder væsentligt forbedret knogletæthed i lændehvirvelsøjlen og hofte.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

ADVERT

Mest populære