Sund Kost >> Sunde Måltider

Fordele ved en Yumberry

Den yumberry, også kendt som en rød bayberry, er en subtropisk frugt indfødte til Asiatiske lande som Kina. Dette rødlig frugt med en saftig, let syrlig smag, er spises friske, tørrede eller på dåse. Mens du måske ikke være i stand til at finde friske yumberry på dit lokale marked på grund af sin fine natur, du kan være i stand til at finde det i juice eller frossen form. Rige på fytokemikalier og antioxidanter, yumberry tilbyder en række sundhedsmæssige fordele.

Lavt Kalorieindhold Sød Godbid

Hvis du er på udkig efter en lav-kalorie-behandling for at tilfredsstille din søde tand, yumberries gøre et godt valg. En yumberry indeholder 6 kalorier, så 16 yumberries gør en tilfredsstillende 100 kalorieindhold snacks. De fleste Amerikanere spiser alt for mange kalorier, i henhold til de Diætetiske Retningslinjer for Amerikanerne 2010, hvilket er grunden til, at overvægt og fedme er blevet så udbredt. At finde lav-kalorie fødevarer at spise, som yumberry, kan hjælpe dig med at spise færre samlede kalorier og hjælpe dig med at få og opretholde en sund vægt.

Godt for Dit Hjerte

Ikke kun er yumberries lav i kalorier, men de er rige på næringsstoffer, herunder antioxidant vitaminerne A, C og E. Antioxidanter er stoffer, der kan beskytte din sunde celler mod skader fra frie radikaler, som kan hjælpe med at forhindre eller forsinke hjertesygdomme og visse former for kræft. Antioxidanter i yumberry kan også bidrage til at modvirke betændelse -- som er knyttet til opbygning af plak langs din arterie væggene -- og tilbyde yderligere hjerte-kar-beskyttelse.

Hjælper Dig Med At Få Din Folat

Yumberries er også en god kilde til folat, en af de B-vitaminer. En yumberry indeholder 3.4 µg folat, eller 54 mikrogram i en 100-kalorie servering. Folat er nødvendigt for dannelsen af DNA og er især vigtigt for kvinder i den fødedygtige alder i at medvirke til at forebygge fosterskader. Voksne har brug for 400 µg folat dagligt, og gravide kvinder har brug for 600 mikrogram.

Hudkræft Beskyttende Næringsstoffer

Det næringsstof, der er ansvarlige for den yumberry er dyb rød farve, cyanidin-3-glucoside, kan også tilbyde beskyttelse mod kræft, især hudkræft. En undersøgelse offentliggjort i "Toksikologi og Anvendes Farmakologi" i 2014 fandt, at cyanidin-3-glucoside hæmmet UVB skader og inflammation i huden af hårløse mus. Selv om denne undersøgelse viser lovende resultater af kræft-beskyttende fordele af fytokemiske fundet i yumberry, mere forskning er nødvendig, før de anbefalinger, der kan anvendes til mennesker.

Om Forfatteren

Jill Corleone er en registreret diætist og sundhed coach, som har været at skrive og holde foredrag om kost og sundhed i mere end 15 år. Hendes arbejde har været omtalt på Huffington Post, Diabetes Self-Management og i bogen "Noninvasive Mekanisk Ventilation," redigeret af John R. Bach, M. D. Corleone har en Bachelor of Science i ernæring.

ADVERT

Mest populære