Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvad Er Fordelene ved at Hele Kerne Majs?

Skrevet af Kevin Jernbane; Opdateret December 19, 2018

Majs er almindeligvis omtales som en grøntsag, når det er faktisk en korn. Kernerne, som er frø, er de spiselige dele, der anvendes i madlavning og produktion af fødevarer. En enkelt øre korn producerer cirka 16 rækker af kerner med omkring 800 i alt kerner. Majs er flere næringsstoffer giver forskellige fordele for kroppen.

Digestive Sundhed

Hele kerne majs er relativ høj i fibre, som kommer i form af opløselige og uopløselige. Opløselige fibre bliver til en gel-lignende konsistens i dit fordøjelsessystem, som hjælper med at blokere kolesterol absorption. Uopløselige fibre fremmer en blød og omfangsrigt afføring, som hjælper med at flytte det gennem tarmene mere nemt, at forebygge forstoppelse og tarm problemer. En kop af hele kerne majs indeholder lidt over 3 gram fiber. Majs indeholder begge typer af fiber, men det er højere i uopløselig form. Parret majs med lima bønner at gøre en høj-fiber side parabol kendt som succotash.

Øget Energi

Majs er kendt som en stivelsesholdige grøntsager, hvilket betyder, at det indeholder en stor mængde af kulhydrater. Den vigtigste funktion af kulhydrater er at give dig kortsigtede og langsigtede energi. De hjælper også med hjernen og nervesystemets funktion. En kop majs indeholder blot 29 gram kulhydrater. Den daglige anbefaling for den gennemsnitlige voksne, er på 130 gram. Atleter har brug for flere kulhydrater for at optimere motion ydeevne, for dem, et indtag på 250 gram eller mere om dagen er optimal. Fordi majs er en kompleks kulhydrat, det bliver fordøjet i et langsomt tempo. Dette vil til gengæld give dig en afbalanceret energi-niveauer, der er fri af toppe og dale. Spise majs et par timer før din træning anfald for vedvarende energi.

Vægtøgning

Mennesker, der er undervægtige er almindeligvis omtales som "hard gainers." De kan øge deres kalorieindtag i et forsøg på at tilføje pounds til deres billeder. Majs er ikke kun høj i kulhydrater, men det er også kalorie-tætte. Hvis du forsøger at bulk op, det gør et godt supplement til dine måltider. Ved at tilføje 1 kop af kerner til et måltid, vil du få en hurtig 130 kalorier.

Stærkere Bindevæv

Bindevæv omfatter knogler, ledbånd, sener, muskler og brusk. Mangan er et spor mineral, som styrker bindevævet. Det kaldes et "spor", mineralsk, fordi kroppen kun har brug for det i små doser. Mangan hjælper også med at holde blodsukkeret stabilt og det nedbryder kulhydrater og fedt til energi. Majs indeholder 12 procent af det anbefalede daglige indtag af mangan pr kop. Har en side parabol af bønner med majs til at øge mangan indhold i dit måltid.

Forbedret Vision

Gul-farvede frugter og grøntsager, såsom majs, indeholder stoffer kaldet carotenoider. Ifølge North Dakota State University, spise carotenoid-rige grøntsager, hjælper med at reducere risikoen for macula degeneration, en tilstand, hvor visionen er nedsat i centrum af din linje af syne. Karotenoider også hjælpe med kræft og hjertesygdomme forebyggelse. Omfatter en del af gulerødder eller en sød kartoffel, i et måltid, for at få et endnu større løft af karotenoider.

Om Forfatteren

Jeg er meget ægte og magnetisk på kamera, og har lavet adskillige videoer på min egen for kunder og andre organisationer, som jeg er tilknyttet. Jeg har også en grad i Sport Management, og flere certificeringer til at sikkerhedskopiere mine gyldighed. Jeg har også været omtalt i tre forskellige udøve infomercials og havde en talende rolle i en National Lampoons film.

ADVERT

Mest populære