Sund Kost >> Kost

Hvad Er Fordelene ved Una De Gato Urt?

Skrevet af Tracey Roizman, D.C.; Opdateret December 27, 2018

Una de gato -- Uncaria tomentosa og Uncaria guianensis -- er en vin indfødte til Syd-og Mellemamerika, der vokser krumme torne, der ligner en kats klo, og dermed er fælles navn på både spansk og engelsk. En vigtig urt i den traditionelle medicin i Peru, una de gato har været anvendt til behandling af mange sygdomme. Videnskabelig forskning har vist, at nogle af de aktive vælgere og potentielle fordele af una de gato. Kontakt din læge for at få vejledning i sikker og hensigtsmæssig brug af una de gato.

Arthritis Relief

Una de gato kan hjælpe med at styre symptomer af slidgigt og leddegigt, ifølge New York University Langone Medical Center. En undersøgelse offentliggjort i April 2002-udgaven af "Journal of Rheumatology" fundet, at tilskud med una de gato til 24 uger har reduceret antallet af smertefulde led dobbelt så effektivt som en placebo. Efter den anden 28 uger antallet af hævede led også faldet. Forskere bemærk, at una de gato var sikker og veltolereret med kun mindre bivirkninger.

Anti-inflammatory

Anti-inflammatoriske virkninger af una de gato kan gøre det anvendeligt til behandling af gastritis, noter University of Texas at El Paso. Forsøgsdyr undersøgelse offentliggjort i Maj 2002-udgaven af tidsskriftet "Phytomedicine" fundet, at tilskud med una de gato alkaloid og flavonoid-stoffer til tre dage betydeligt hæmmede betændelse og forhindrede celle skader og tidlig celledød i foring af maven. Yderligere undersøgelser er nødvendige for at afgøre, om disse fordele udvide til mennesker.

Forebyggelse Af Kræft

Anticancer fordele af una de gato blev påvist i en undersøgelse offentliggjort i December 2010 udgaven af tidsskriftet "Phytomedicine." I vævskultur undersøgelse, una de gato ekstrakt blev effektivt mod flere former for kræft, herunder livmoderhals, bryst og tyktarm. En undersøgelse offentliggjort i November 2009-udgaven af tidsskriftet "Anticancer research" fundet, at una de gato hæmmet en form for kræft i skjoldbruskkirtlen, der er resistente over for stråling og konventionel kemoterapi. Una de gato alkaloider fremmes tidligt celledød. Forskerne konkluderede, at cat ' s claw viser potentiale til at blive anvendt som et naturligt stof i forebyggelse og behandling af endokrine tumorer.

Immune Booster

Una de gato kan tilbyde ydelser til forebyggelse og behandling af visse smitsomme sygdomme, herunder HIV. Immun-modulerende virkninger af una de gato kan forhindre, at hvide blodlegemer falder i patienter med HIV, kan hjælpe med at beskytte dem fra opportunistiske infektioner, noter CoxHealth. Et reagensglas undersøgelse offentliggjort i September 2010 udgave af "Journal of Oral Videnskab", fandt, at una de gato hæmmet flere almindelige patogener, der almindeligvis findes i inficerede tænder, herunder Staphylococcus aureus og Candida albicans.

Røde Blodlegemer Fordele

Una de gato kan hjælpe med at beskytte de røde blodlegemer fra skader, ifølge en undersøgelse offentliggjort i Marts 2012 i tidsskriftet Environmental Toxicology and Pharmacology." I reagensglas undersøgelse, una de gato uddrag forhindret oxidation af lipider og bevaret integriteten af røde blodlegemer membraner. Forskerne konkluderede, at una de gato polyfenole antioxidanter, der er knyttet til de membraner, var ansvarlig for den beskyttende virkninger.

Om Forfatteren

Tracey Roizman, DC er en forfatter og taler om naturlige og forebyggende sundhedspleje og en praktiserende kiropraktor. Hun holder også en B. S. i ernæringsmæssig biokemi.

ADVERT

Mest populære