Sund Kost >> Sunde Måltider

Fordelene ved at Tage 500 mg C-Vitamin Bufferet

Skrevet af Karen Curinga; Opdateret 09 December, 2018

Da din krop ikke gør C-vitamin, du har brug for at give den et passende indtag hver dag. Hertil kommer, at C-vitamin er et vandopløseligt vitamin, hvilket betyder, at de overskydende bliver skyllet fra din krop hver dag via urin. Hvis du tager en vitamin C tillæg hver dag, er placeret i bufferen C-vitamin, som kommer i pulver-eller kapselform, giver dig flere fordele i forhold til sin unbuffered modpart. Men, du bør aldrig tage et vitamin supplement, uden først at konsultere din læge til at bekræfte, at du får den rigtige dosis.

Følsom Mave Beskyttelse

Mest C-vitamin, kosttilskud, er i form af ascorbinsyre, men mange mennesker lider af maven ubehag med den sure form af vitamin C. Når calcium, magnesium eller kalium mineralske salte, der er kendt i kemi som "baser" er kombineret med ascorbinsyre, som er et stof, der modstår ændringer i pH resultater. Derfor bufferet C-vitamin hjælper med at vedligeholde kroppens pH-balance, hvilket gør det mere skånsom mod din mave og nedsætter din risiko for gastrointestinale gener.

Tilsat Mineralske Fordele

Mineraler som calcium, kalium og magnesium, som er blandet med ascorbinsyre til at danne bufferet version af C-vitamin, der tilbyder deres egne yderligere sundhedsmæssige fordele. Magnesium er nødvendigt for mange korrekte kemiske reaktioner i din krop, og det også hjælper med at regulere calcium og kalium niveauer, så de kan arbejde mere effektivt. Calcium er vigtigt for at opbygge stærke knogler og tænder og både calcium og kalium er nødvendig for korrekt muskelsammentrækninger.

Andre Sundhedsmæssige Fordele

Sammen med andre former for vitamin C, som er placeret i bufferen C-vitamin giver dit immunforsvar et boost. Det er også en kraftig antioxidant, der beskytter kroppen mod frie radikaler, der er ustabile molekyler, der kan forårsage celle skader. C-Vitamin aids i udviklingen af bindevæv, hjælper med at helbrede sår og understøtter blodkar vægge. .

Mad vs. Kosttilskud

Friske frugter og grøntsager er den bedste måde at få C-vitamin i din kost, men ifølge Harvard Medical School, Joslin Diabetes Center, vitamin, kosttilskud, som C-vitamin, kan være gavnligt for mennesker i bestemte situationer. For eksempel mennesker, på diæter med lavt kalorieindhold, de, der ikke indtager en bred vifte af fødevarer, og de følgende veganske kost, dem, der oplever medicinske tilstande, der kræver en diæt, såsom allergi-eller nyresygdom, og gravide kan alle få gavn af vitamintilskud.

Sikkerhed og Bivirkninger

Da overskud af vitamin C udskilles i urinen, ingen alvorlige bivirkninger er forbundet med rimelige doser af vitamin C. Diarré, kvalme, mavekramper og gastrointestinale forstyrrelser kan opstå, men hvis du indtager store doser. Ifølge Office for Kosttilskud, som er den øvre grænse for indtag ikke bør overstige 2,000 milligram per dag i mænd eller kvinder over en alder af 18 år. Selv om den anbefalede daglige tilførsel for voksne 19 år og ældre er 75 mg for kvinder og 90 mg for mænd, mange ernæringseksperter anbefaler, 500 mg C-vitamin dagligt, en dosis, der betragtes som sikre og effektive.

Om Forfatteren

Karen Curinga har været at skrive artikler, siden 2003, og er forfatter til flere bøger. Hendes artikler har optrådt i "UTHeath," "Katalysator" og meget mere. Curinga er en freelance skribent og certificeret coach/konsulent, der har arbejdet med hundredvis af kunder. Hun modtog en Bachelor i psykologi.

ADVERT

Mest populære