Sund Kost >> Sunde Måltider

Fordele af Stål Skære Havre

Skrevet af Michelle Kerns; Opdateret 12 December 2018

Stål skære havre adskiller sig fra gammeldags, valset havre i kun én vej: Stål skære havre er ikke rullet hjemme i flager. I stedet, hele ristet havre korn, eller groat, der bruges til at producere valset havre er skåret i tredjedele, at udbyttet stål skære havre. Stål skære havre -- også kaldet Skotsk, Irsk eller Knappenålshoved havre-er næsten identisk med gammeldags, valset havre i ernæring. En kost, der indeholder havre, der kan mindske din risiko for hjerte-kar-sygdomme, diabetes, forhøjet blodtryk og fedme.

Nedsat Risiko For Hjertesygdom

En 2015 undersøgelse offentliggjort i Klinisk Ernæring knyttet opløselige kostfibre indtag med en signifikant nedsat risiko for at udvikle hjertesygdom. Havre produkter som stål skære havre er rigt på kostfibre, med en 1/4-cup, der tjener som indeholder 2 gram opløselige fibre og giver 15 procent af det AMERIKANSKE Department of Agriculture ' s anbefalede daglige tilførsel af fiber for raske voksne, der fastholdt en 2,000 kalorie diæt. A Nurses' Health Study, som blev fulgt næsten 70.000 kvinder i 10 år bekræftet, at indtagelse af mere havre nedsat hjerte-risiko for sygdom. En del af dette fald kan skyldes, at evnen af opløselige fibre i havre til at hæmme optagelsen af kolesterol og sænke LDL, eller dårlige kolesterol i blodet.

Forebyggelse Af Diabetes

Ifølge American Diabetes Association, stål skære havre har et lavt glykæmisk indeks, og bør indtage en fremtrædende plads i kosten af mennesker, der forsøger at kontrollere deres blod-sukker niveauer. Det glykæmiske indeks er et mål for, hvor meget kulhydrat øger blod-glucose niveauer. Fødevarer med et højt glykæmisk index forårsage blod glucose til spike, mens fødevarer med et lavt glykæmisk indeks, som havre, hjælpe med at opretholde en afbalanceret blod-glukose niveau.

Blodtryk Kontrol

Havre, herunder stål, skære havre kan indeholde stoffer, der kan reducere blodtrykket. Hertil kommer, at de opløselige fibre i havre kan direkte påvirke blodtryk niveauer. Denne særlige type af opløselige fibre, beta-glucaner, der har været vist i adskillige undersøgelser, at moderat forhøjet blodtryk og fremme generelle hjerte-kar-sundhed.

Vægttab

Det lave glykæmiske indeks af stål skære havre forlænger følelsen af mæthed efter at have spist, ved at forhindre hurtige toppe og dypper det i blod glucose niveauer. Ved at gøre dig føle sig bedre for en længere periode, havre kan være en effektiv del af en samlet vægt-management program. En række videnskabelige undersøgelser tyder på, at de opløselige fibre i havre kan også støtte vægttab. I en af disse undersøgelser, fandt forskerne, at indtagelse af mellem 5 og 30 gram opløselige fibre dagligt reduceret sult og resulterede i et bæredygtigt vægttab.

Ressourcer (5)

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

Foto Credits

  • mad-serie: havregryn i træske billede af AGphotographer fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære