Sund Kost >> Kost

Hvad Er Fordelene af Dampet Majroer?

En kost rig på grøntsager og tilbyder flere fordele-det beskytter mod visse former for kræft, forhindrer Type 2-diabetes og aids i at opretholde en sund vægt. Spise roer hjælper dig med at forbruge den 21 og 17,5 kopper af grøntsager, U. S Afdeling for Landbrug anbefaler, ugentligt for mænd og kvinder, henholdsvis. Opt for sejladsen over andre madlavning metoder til at sikre optimal sundhed fordele.

C-Vitamin

Majroer give dig væsentlige C-vitamin, eller ascorbinsyre. C-Vitamin bidrager til hjernens funktion, hjælper dig med at syntetisere neurotransmittere din hjerne celler har brug for at kommunikere. Det beskytter også mod skadelige frie radikaler, der kan skade DNA og forårsage sygdom, spiller en rolle i fedtstofskiftet og hjælper din krop med at producere kollagen, et protein, der styrker dine blodkar, tænder, hud og bindevæv. Forbruge en stor majroe øger din C-vitamin indtag af 38.4 mg, der giver 51 procent af den daglige anbefalede C-vitamin indtag for kvinder og 43 procent for mænd.

Fiber

Majroer også udgøre en kilde til fiber, kulhydrat vigtigt for fordøjelsessystemet sundhed. Fiber absorberer vand i dit fordøjelsessystem tarmkanalen, blødgørende og tilføjer bulk til afføringen til at forebygge forstoppelse. En kost rig på fiber hjælper også med at forebygge eller behandle irritabel tyktarm, hæmorider og tyktarmskræft. På trods af sine fordele, de fleste Amerikanere indtager kun 15 gram fibre dagligt -- mindre end de 20 til 35 gram fiber anbefalet daglig ved NYU Langone Medical Center. Hver stor majroe bidrager 3.3 gram i retning af din samlede daglige fiber indtagelse.

Fordele Dampende

At man vælger at damp dit majroer giver dig mulighed for at tilberede din mad sundt for maksimale ernæringsmæssige fordele. Dampende ikke kræver brug af tilsat fedt, der ellers ville øge din indtagelse af kalorier og muligvis også øge din mættet fedt indtag. Dampende også hjælper med at bevare din mad ernæringsmæssige værdi. Vand-opløselige vitaminer såsom vitamin C er ofte tabt, når fødevarer bliver kogt, fordi de opløses i det kogende vand.

Servering Tips

For de bedste resultater, skræl dit majroer, før madlavning, og skære store majroer i bidder, for at forkorte tilberedningstiden. Damp dit majroer, indtil de lige er blevet mørt nok til at spyd med en gaffel -- overcooking ødelægger deres naturligt søde smag. Tjene dine majroer let drysset med ekstra jomfru olivenolie og toppet med frisk rosmarin og timian, eller blot sæson med frisk kværnet peber. Alternativt kan du bruge rest dampede majroe bidder for at tilføje sødme til salater, eller tilføje julienned dampet majroe til sandwich og wraps.

Om Forfatteren

Sylvie Tremblay har en Master of Science i molekylær-og cellebiologi og har mange års erfaring som kræftforsker og neurolog. Baseret i Ontario, Canada, Tremblay er en erfaren journalist og blogger, med speciale i ernæring, fitness, livsstil, sundhed og bioteknologi, samt fast ejendom, landbrug og clean tech.

Foto Credits

  • Hemera Teknologier/PhotoObjects.net/Getty Images
ADVERT

Mest populære