Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvad Er Fordelene af Ristede Kastanjer?

Skrevet af Kevin Jernbane; Opdateret 07 December, 2018

Ristede kastanjer almindeligt gnist tanker ferie sæson, og sidder ved en åben ild. Disse træet nødder er mere end blot emnet sangtekster. Kastanjer er lavere fedtindhold end tilsvarende nødder såsom pekannødder og valnødder -- gode nyheder, hvis du er blevet rådgivet af din læge til at se dit indtag. Kastanjer har en behagelig smag og er fyldt med næringsstoffer.

Digestive Sundhed

Mandler har et højt fiber indhold. Kostfibre kommer i form af opløselige og uopløselige. Opløselige bliver absorberet i vand og danner en gel-lignende konsistens i tarmene. Denne type hjælper med at reducere kolesterol og stabiliserer blod-sukker niveauer. Uopløselige fibre skaber bulk i afføringen og hjælper til at passere gennem systemet hurtigt. Dette hjælper med at reducere risikoen for forstoppelse og intestinale komplikationer som diverticulosis -- en tilstand, hvor små lommer på tarmvæggen slimhinden bliver betændt. En 3-ounce servering af ristede kastanjer indeholder 4 gram fibre. Nødder har overvejende uopløselige fibre.

Stabil Energi Niveauer

De fleste nødder er lav i kulhydrater, hvilket er hvorfor de ofte er en del af low-carb diæt planer. Kastanjer, men har et højt indhold af kulhydrater. De indeholder 45 gram per 3-ounce servering. Kulhydrater er nødvendige for kort - og langvarig energi, og de hjælper med nervesystemet funktion. De kulhydrater, der kommer fra kastanjer er komplekse. I modsætning til simple kulhydrater, komplekse kulhydrater fordøjes langsomt, hvilket giver dig energi niveauer. Simple kulhydrater har en tendens til at give dig en hurtig stigning af energi, efterfulgt af en hurtig dukkert.

Støtte til Hjernens Funktion

De fedt-opløselige B-vitaminer hjælpe med at producere røde blodlegemer, nedbryde protein, kulhydrater og fedt til energi, fremme en sund hud og forbedre hjernens funktion. Kastanjer er en overdådig blanding af B-vitaminer i moderat høje beløb. En 3-ounce servering indeholder 21 procent af den anbefalede daglige værdi af B-6, 15 procent af folat, 14 procent af thiamin og 9 procent af riboflavin. Spise ristede kastanjer, som forretter med en frodig grøn salat og magert kød for et B-vitamin-pakkede måltid.

Pakket med Mangan

Mandler har et højt indhold af mineral mangan-en antioxidant, der opsuger frie radikaler i system og nedsætter risikoen for kræft og hjerte-karsygdomme. Ifølge University of Maryland Medical Center, mangan spiller også en central rolle i aldringsprocessen. En 3-ouce servering af kastanjer indeholder lidt over 1 mikrogram mangan, som er 50 procent af det anbefalede daglige indtag. Mangan bidrager også med bindevæv-væv produktion og blodpropper. Tilsæt hakkede kastanjer til en skål havregryn til mangan-morgenmad.

Stærkere Knogler

Kobber er et spormineral, som øger knoglestyrken, hjælper med dannelse af røde blodlegemer og nerve funktion og øger immunforsvaret. En mineral er kun nødvendig i en lille mængde af kroppen. Kastanjer indeholder 22 procent af den anbefalede daglige værdi af kobber pr 3-ounce servering. Par ristede kastanjer med tørrede svesker til en snack højt i kobber.

Kreative Serverer Ideer

Ristede kastanjer er ikke kun for mellemmåltider. For ekstra crunch og næringsstoffer i salater, top dit bladgrøntsager eller melon tern med hakkede ristede kastanjer. Du kan også røre dem til grøntsager, som du sauter dem. For en sund knas med din laks, kast marinerede fileter med ristede kastanjer, før at grille eller bage det. For en mere krumme-lignende tekstur, og blend dem i en foodprocessor på forhånd.

Om Forfatteren

Jeg er meget ægte og magnetisk på kamera, og har lavet adskillige videoer på min egen for kunder og andre organisationer, som jeg er tilknyttet. Jeg har også en grad i Sport Management, og flere certificeringer til at sikkerhedskopiere mine gyldighed. Jeg har også været omtalt i tre forskellige udøve infomercials og havde en talende rolle i en National Lampoons film.

ADVERT

Mest populære