Sund Kost >> Ernæring

Hvad Er Fordelene ved Reduceret Koffein Indtag?

Koffein er et meget undersøgt stimulans, der har været sikkert, der forbruges i århundreder, men store mængder kan være skadelige for dit helbred. Selv om det kan hjælpe du føler dig mere vågen midlertidigt, nogle mennesker har forhold, at koffein kan forværres. Nogle er mere følsomme end andre, at koffein virkninger på deres centrale nervesystem og føler sig bedre at forebygge eller reducere deres indtag. Hvis du har planer om at holde op med koffein, kan du være at hjælpe dit hjerte og knogler til at holde sig sund i længere tid.

Optagelsen Af Calcium

Reducere din koffein indtag kan hjælpe med at holde dine knogler og tænder stærke. Ifølge Creighton University i Omaha, koffein kan hæmme kroppens evne til at optage calcium, og en langvarig indtagelse af store mængder koffein kan give knogleskørhed senere i livet. University gennemført en undersøgelse af 190 kvinder, registrering deres daglige koffein-indtag og calcium niveauer. Forskerne fandt, at hver 6-ounce servering af kaffe viste sig at korrelere med et fald på 4,6 mg calcium.

Blodtryk

Reducere din koffein indtagelse kan nedsætte risikoen for forhøjet blodtryk. Forskere på Universitetet i Wageningen ' s Division of Human Nutrition observeret emner, der forbruges af en række former for koffein, svarende til 5 kopper kaffe om dagen. Bemærkede de betydelige stigninger i de fag, blodtryk niveauer og bemærkede, at mennesker, der tog koffein-piller er udviklet mere sever forhøjet blodtryk end folk, der fik koffein fra kaffe. Stigningen i blodtrykket kaffedrikkere er angivet en potentiel øget dødelighed på 10 procent. Beskedne mængder af koffein synes ikke at have en negativ effekt på den gennemsnitlige persons blodtryk.

Graviditet

Hvis du er gravid, hvilket reducerer din koffein indtagelse kan give fordele for dit barns vækst og udvikling. Ifølge Linus Pauling, at kvinder, der indtager 200 til 400 mg koffein per dag har en tendens til at føde børn med lavere fødselsvægt end kvinder, der ikke gør. Selv om undersøgelser har ikke været entydige, og fødselsvægt forskelle er små, det er sikrest at undgå koffein under graviditeten og amning.

Hvordan man kan Reducere Dit Koffein-Indtag

McKinley Health Center på University of Illinois foreslår, at du skære ned gradvist, ved at fjerne en kop om dagen for at undgå hovedpine og træthed, der kan ledsage en brat ændring. Når din krop bliver justeret til den reducerede indtag, fortsat begrænser din koffein indtag til 200 til 300 mg per dag. Hvis du er trang til koffein, erstatte din sædvanlige drik med urte-te, cider eller koffeinfri kaffe. Opholder sig aktivt kan hjælpe med at holde dig energi og begejstring, som kan opretholde en sund, afbalanceret kost.

Om Forfatteren

Maia Appleby er en NASM-certificeret personlig træner med mere end 15 års erfaring i fitness-branchen. Hendes artikler har været udgivet i en lang række forskellige trykte magasiner og online publikationer, herunder den Gale Encyclopedia of Nursing and Allied Health, New Moon og Netværk Bodybuilding.com.

Foto Credits

  • To viste farve kopper billede af Sergey fra Galushko Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære