Sund Kost >> Ernæring

Fordele af rødkløver Blomstrer

Rødkløver er en flerårig urt, der er hjemmehørende i Europa og Asien, og er blevet naturaliseret i hele USA medlem af bælgplanter familien, rødkløver tilføjer kvælstof til jorden, og den bruges almindeligvis til at forynge græsarealer. Hertil kommer, at dens blomster og blade indeholder naturlige stoffer, der kan gøre rødkløver potentielt nyttige som et middel til flere sundhedsmæssige problemer.

Historie

Rødkløver blomster har været brugt som en del af urtemedicin til behandling af luftvejsproblemer, hudirritationer, leversygdom, kræft og fælles problemer. Udøvere af traditionel medicin anbefaler også, rødkløver til at forbedre blodcirkulationen, renser blodet, og fremme produktionen af urin og slim. Topiske præparater, der indeholder rødkløver er også brugt til at fremskynde sårheling og for at forbedre hudsygdomme som psoriasis og eksem. Rødkløver indeholder en række biologisk aktive fytokemikalier, der er sandsynligvis ansvarlige for anlæggets naturlige helbredende egenskaber.

Komponenter

Rødkløver blomstrer indeholder C-vitamin, niacin, thiamin, calcium, fosfor, kalium og en række andre mineraler. Hertil kommer, at rødkløver er rig på isoflavoner, som er naturlige kemikalier, der deler karakteristika med østrogen, det kvindelige kønshormon. Når du indtager rødkløver blomstrer, din lever tager sin isoflavoner, ændrer dem en smule og så frigiver dem som aktive forbindelser i dit kredsløb, blod niveauer af disse stoffer er højest fire til seks timer, når du spiser urter. Rødkløver indeholder også flere andre forbindelser, kaldet coumarins og saponiner.

Sundhed Efftects

Isoflavoner i rødkløver blomster kan hjælpe med at lindre overgangsalderens symptomer og kan sænke din risiko for knogleskørhed, eller udtynding af knoglerne, efter overgangsalderen. I en klinisk undersøgelse offentliggjort i "Maturitas," menopausale emner, der forbruges rødkløver oplevet en 44 procent reduktion i hedeture sammenlignet med placebo-gruppen. I en anden undersøgelse offentliggjort i American Journal of Clinical Nutrition," post-menopausale kvinder, der forbruges isoflavoner fra rødkløver oplevet mindre tab af knoglemasse i deres rygsøjlens knogler og øget markører for knogledannelse, i forhold til dem, der tog placebo. Ifølge Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, forbindelser i rødkløver kan også bremse aldring af huden, forbedre hjerte-kar-sundhed, og hjælpe med at forhindre visse østrogen-afhængige kræftformer. Men disse mulige fordele behov for at blive bekræftet med kliniske forsøg med forsøgspersoner.

Hvordan man Bruger

Rødkløver blomstrer eller uddrag lavet af rødkløver er generelt tilgængelige fra helsekost-butikker. Præparater, som omfatter te, tinkturer, tabletter og kapsler, eller uddrag standardiseret for deres indhold af isoflavoner. Rødkløver er generelt anses for at være sikker og uden alvorlige bivirkninger, selvom nogle mennesker kan udvikle hovedpine, kvalme eller udslæt efter indtagelse af urten. Rød kløver kan interagere med visse lægemidler, herunder blodfortyndende medicin, p-piller og andre stoffer, der påvirker hormoner. Du må ikke tage rødkløver præparater, hvis du er gravid eller ammer, og ikke selv-behandling for enhver betingelse med rødkløver. Diskutere dens anvendelse med din læge for at afgøre, om det kan være nyttigt for dig.

Om Forfatteren

Else Marie begyndte at skrive professionelt i 1981. Hendes arbejde har optrådt i sundhed, medicinske og videnskabelige publikationer, såsom Endokrinologi og Journal of Cell Biology. Hun har også offentliggjort i hobbyist tilbud som Den Hobstarand Den Bagpiper. Marie er certificeret master gartner og har en Ph. D. i anatomi fra Temple University School of Medicine.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære