Sund Kost >> Ernæring

Hvad Er Fordelene ved Rå eller Grillede Squash?

Skrevet af Sylvie Tremblay, MSc; Opdateret: November 19, 2018

Indtagelse af rå eller grillede squash-en lang, cylindrisk lang række sommer squash med grøn eller gul hud -- tæller med i de ni 1/2-cup portioner af frugt og grøntsager, du bør spise hver dag, ifølge Harvard School of Public Health. Squash er mild smag supplerer en række af krydderier til at tilføje sort til din kost, og squash-gør det til en sund snack, side parabol eller forret.

Magnesium

Nogle af fordelene ved rå eller grillede squash kommer fra squash s magnesium indhold. Magnesium spiller en central rolle i muskel sammentrækning -- mineral, der understøtter funktionen af aktin og myosin, proteiner rigelige i dine muskelfibre. I løbet af en muskelsammentrækning, actin og myosin proteiner kæder forkorte, midlertidigt at reducere længden af dine muskelfibre, og så forlænge, så muscle fiber vender tilbage til sin hvilestilling længde. Magnesium også udgør en del af knogle mineral, og indtager nok af vitamin bidrager til at opretholde stærke knogler. Hver enkelt af de store squash indeholder 58 milligram magnesium -- 18 og 14 procent af det anbefalede daglige indtag, eller forskning, udvikling og innovation, for kvinder og mænd, henholdsvis i henhold til Linus Pauling Institute.

Kostfibre

Indtagelse af rå eller grillede squash også øger dit indtag af kostfibre, en type af kulhydrat. Kroppen kan ikke nedbryde fibre, som en kilde af energi, så fiber molekyler i stedet passere gennem dit fordøjelsessystem tarmkanalen ufordøjet. Fiber blødgør afføringen til at forebygge forstoppelse og tilføjer bulk til din mad, så du føler dig mere tilfreds efter et måltid. Den RDI for fiber er mindst 14 gram per 1.000 kalorier i din kost, i henhold til Colorado State University -- 21 gram dagligt i en individuel efter en 1500-kalorie diæt eller 28 gram dagligt, hvis du følger en 2,000 kalorie diæt. Hver enkelt af de store squash indeholder 3.2 gram kostfibre.

Folat

Rå og grillet squash også gavne dit helbred på grund af deres folat, vitamin B-9 indhold. Folat bidrager til at støtte dit stofskifte, medvirken i protein og nukleinsyre metabolisme. Både proteiner og nukleinsyrer fremme cellevækst og støtte i væv vedligeholdelse -- evnen til at nedbryde proteiner fra din kost hjælper dine celler adgang til aminosyrer for at opretholde væv, mens nukleinsyre metabolisme giver din krop til at syntetisere ny DNA, der er en afgørende proces for celle vækst. Spise en stor zucchini øger dit indtag af folat 78 mikrogram, eller 20 procent af den forskning, udvikling og innovation.

Forberedelse og Madlavning Ideer

At få kreative i køkkenet giver dig mulighed for at nyde rå og grillet squash i et udvalg af retter. Serveres rå, skåret i skiver zucchini par godt med nærende dips, såsom hummus eller guacamole, mens squash er mild smag også passer godt til frugt og grønt i smoothies.

Grill din zucchini med sund aromaer, såsom ekstra jomfru olivenolie, peber og en lille mængde af salt. Alternativt kan du spice dit grillet squash med krydderier det med rød peber flager eller peperoncini, eller marinere din squash i balsamico eddike før grillning. Hvis du er keder sig med tanken om at spise grillet squash på egen hånd, skal du bruge kogte squash som en salat topper, eller tilføje zucchini til en sandwich eller wrap.

Om Forfatteren

Sylvie Tremblay har en Master of Science i molekylær-og cellebiologi og har mange års erfaring som kræftforsker og neurolog. Baseret i Ontario, Canada, Tremblay er en erfaren journalist og blogger, med speciale i ernæring, fitness, livsstil, sundhed og bioteknologi, samt fast ejendom, landbrug og clean tech.

ADVERT

Mest populære