Sund Kost >> Kost

Hvad Er Fordelene ved at Holde op med Junk Food?

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret December 19, 2018

Junk fødevarer, der er en in-your-face del af kulturen. Annoncer for junk food er i butikker, på skilte og på tv. Selv biografer funktion annoncer for junk food, før de vigtigste træk begynder. Med usunde fødevarer så let tilgængeligt, at det kan være fristende at spise hvad der er let tilgængelige. At spise store mængder af junkfood, kan få dig til at få en usund mængde af vægt og øge din risiko for at få kroniske problemer. På den anden side, at holde op junk fødevarer kan forbedre din sundhed.

Vægttab

At holde op med junk food, kan reducere det samlede antal af kalorier, du indtager i løbet af dagen, som kan føre til vægttab. Mange junk fødevarer, såsom bagværk, fastfood og chips, er høj i kalorier, som kan føre til vægtøgning. At fjerne disse typer af fødevarer fra din kost er en enkel måde at reducere dit kalorieindtag, så du kan brænde flere kalorier end du indtager. Når du forbrænder flere kalorier end du spiser, vil du begynde at kaste overskydende pounds.

Bedre Ernæring

Når du fjerne junk fødevarer fra din kost, der er mere plads til næringsstof-tætte fødevarer, der kan levere de vitaminer og mineraler, du har brug for et godt helbred. De fleste af junk fødevarer, der indeholder for meget mættet fedt, natrium-eller sukker for at blive betragtet som sund, men at erstatte dem med frugt, grøntsager, magert kød og fuldkorn essentielle næringsstoffer som fiber, protein, calcium, vitamin C og vitamin A. at Få tilstrækkelige mængder af vigtige næringsstoffer, der understøtter et sundt skelet, hjerte, hjerne og mave-systemet. Det er også øger dit immunforsvar.

Reduceret Sundhedsmæssige Risici

En kost, der indeholder store mængder mættet fedt fra andre fødevarer, som pommes frites, hamburger med ost og pepperoni pizza kan øge din risiko for hjertesygdomme, forhøjet kolesterol og diabetes. For meget natrium bidrager til en øget risiko for nyre-sygdom og forhøjet blodtryk. Hvis din kost indeholder for meget sukker, har du en større chance for vægtøgning og huller i tænderne. Skæring disse fødevarer ud af din kost kan reducere din risiko for at disse kroniske sygdomme.

Hvordan Du Gør Det

Den nemmeste måde at holde op med at spise junk food er at holde det ud af dit hus. Hvis fede, fedtede, salt eller sukkerholdige fødevarer som ikke er umiddelbart tilgængelige, er du meget mindre tilbøjelige til at spise dem. Erstatte dem med sundere alternativer, såsom frugt, grøntsager, air-poppet popcorn og fedtfattig ost, så du har snacks ved hånden, når sult ikke strejke. Holde et æble, granola bar eller en pakke mandler med dig på alle tidspunkter. Du vil have en sund snack, og være mindre tilbøjelige til hovedet for drive-through eller dagligvarebutik, hvis du bliver sulten. Forskning restaurant menuer og information om ernæring online, før de spiser ude. Vælge en low-fat entree og lav-kalorie drik før du ankommer. At foretage disse ændringer for seks til ni uger kan hjælpe dig med at spise sundere i en menneskealder, ifølge University of Iowa Hospitaler Og Klinikker.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære