Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvad Er Fordelene ved at Pycnogenol?

Pycnogenol er en OS-varemærkeregistreret navnet af et tillæg lavet af bark af den maritime fyrretræ. Maritime fyrretræer er indfødte til Middelhavet og dele af Nordamerika. Pycnogenol er, foregav at være en kraftig antioxidant. Antioxidanter beskytter mod frie radikaler -- molekyler, der skader celler og er forbundet med sygdomme som kræft.

Komponenter

Pycnogenol indeholder proanthocyanidiner, som er naturligt forekommende stoffer, som findes i kilder som fyrretræer, peanut skind, drue frø og grøn eller sort te. Maritim pine bark ekstrakt indeholder også andre phenolforbindelser, antioxidative stoffer, der findes i planter. Ifølge en undersøgelse, der optræder i en 2010-udgave af "Ernæring og Kræft," phenol-forbindelser, der er vigtige i forebyggelse og behandling af kræft. I henhold til "Sundheds-Professionel Guide til Kosttilskud," Pycnogenol er også en anti-inflammatorisk og kan handle på immunsystemet.

Fordele

Pycnogenol kan være gavnlig for lidelser som astma, hjertesygdomme, attention deficit hyperactivity disorder og højt kolesteroltal. Det kan også gavne mennesker med endometriose, erektil dysfunktion og kvinder, der oplever smerter under menstruation. Traditionelt, Indfødte Amerikanere, der anvendes pine bark-ekstrakt som en behandling for skørbug-en sygdom, der er forårsaget af mangel på vitamin C. Nogle hud produkter, der også omfatter den maritime fyrretræ bark ekstrakt grund af sin udråbt hudens sundhed og anti-aging fordele.

Forskning

Ikke nok videnskabelige undersøgelser har været udført for at drage håndfaste konklusioner af Pycnogenol ' s ydelser, advarer den Amerikanske Cancer Society, men resultaterne er lovende. En januar 2012-udgaven af "European Heart Journal", fremhævede en undersøgelse, hvor Pcynogenol forbedret funktion af den indvendige foring af blodkar i mennesker med stabil koronar sygdom. En undersøgelse i en 2012-udgave af "Hud for Farmakologi og Fysiologi" bestemmes tilskud med Pcynogenol øget hudens elasticitet og fugt. En anden undersøgelse, der udkommer i januar 2013 "Experimental Neurology" fundet Pycnogenol hjulpet med til at beskytte hjernen fra sekundære oxidativt stress skader efter traumatisk hjerneskade.

Advarsler

En typisk dosis af Pycnogenol er op til 450 mg per dag for seks måneder, ifølge MedLine Plus, selvom dosering af tillægget afhænger af dens formål. Pycnogenol kan medføre svimmelhed eller mavebesvær, sammen med hovedpine. Mennesker, der tager immundæmpende medicin til bekæmpelse af visse autoimmune tilstande, som lupus, bør undgå at Pycnogenol, fordi det har potentiale til at øge immunforsvaret. Børn og gravide eller ammende kvinder bør undgå tillæg, fordi der ikke er nok data sikkerhed. Proanthocyanidiner kan øge blødning, så brug kun med medicinsk tilsyn, hvis du tager en blod tyndere medicin såsom warfarin.

Om Forfatteren

K. T. Parker er forfatter til flere fiction-romaner og mange artikler, for det meste om sundhedsmæssige emner. Hendes uddannelse i ernæring øger sin udøvelse af en grad i Naturopati.

Foto Credits

  • Hemera Teknologier/AbleStock.com/Getty Images
ADVERT

Mest populære