Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvad Er Fordelene af Svesker eller Rosiner?

Skrevet af Kevin Jernbane; Opdateret November 21, 2018

Tørret frugt er et bekvemt snack med til travle folk på farten. En sveske er intet mere end en blomme, der er blevet tørret og sat op. Tilføjelse af disse små frugter til din kost kan føre til en lang række sundhedsmæssige fordele. Svesker også har en behagelig sød smag, som giver dig følelsen af at spise slik uden skyld.

Forbedret Fordøjelse

Svesker indeholder en høj mængde af kostfibre, der kommer i opløselige eller uopløselige former. Begge har fordele for system. Opløselige fibre danner en gel-lignende konsistens, når det indtages, som blokerer kolesterol absorption i mave og holder blodsukkeret stabiliseres. Uopløselige fibre blødgør afføringen og forhindrer forstoppelse og andre former for tarm-betingelser. En 3-ounce servering af tørrede svesker indeholder 6 gram fiber, hvoraf ca halvdelen er opløselige, og halvdelen er uopløseligt.

Vægttab

Kostfibre gør mere end bare at din fordøjelseskanalen fungere korrekt; det har også en varig mættende virkning. Svesker kan hjælpe med at holde din appetit under kontrol og undgå at overspise, hvilket er en fordel, hvis du forsøger at tabe dig eller vedligeholde din vægt. Det er vigtigt at spore kalorier, når det kommer til vægttab. Svesker indeholder ca 205 kalorier per 3-ounce servering.

Vedvarende Energi

Kulhydrater er nødvendige for energi, og svesker har en generøs mængde. En 3-ouce servering indeholder 54 gram. Svesker også rang lav i glykæmisk indeks. Det glykæmiske indeks, eller GI, et diagram, der viser, hvor hurtigt en kulhydrat-holdige fødevarer pigge blod sukker niveauer. Høj GI fødevarer hurtigt at øge blodsukkeret, som giver dig en hurtig stigning i energi, så et pludseligt nedbrud eller hurtig dukkert i energi. Disse typer af kulhydrater er ofte stærkt begrænset i diabetic kost. Lav GI fødevarer, der har den modsatte effekt på systemet. De årsag til en langsom stigning i blodsukker, som holder din energi niveauer støt. En ranking 0 til 55 betragtes som lav, 56 til 69, er medium og 70 til 100 er høj. Svesker, kommer i på 29. Fiber indhold af svesker er en stor bidragyder til deres lavt glykæmisk indeks.

Bedre Syn

Svesker indeholder en stor mængde af vitamin A, som ofte omtales som retinol. Som navnet antyder, er dette vitamin fremmer et godt syn ved at holde nethinden sund. A-Vitamin spiller også en central rolle i hudens sundhed og hjælper med at bevare slimhinder og bløde væv i hele kroppen.

Styrket Immunitet

Frie radikaler er renegade celler, der fremskynder aldringsprocessen og forårsage kroniske sygdomme, såsom hjerte-karsygdomme og kræft. Svesker har en purpurrød farve. Frugter og grøntsager og få deres lyse pigmenter fra kraftfulde antioxidanter, der styrker din immunitet og forebygge sygdom ved at slikke frie radikaler. Svesker har to gange mængden af antioxidanter som rosiner og blåbær.

Om Forfatteren

Jeg er meget ægte og magnetisk på kamera, og har lavet adskillige videoer på min egen for kunder og andre organisationer, som jeg er tilknyttet. Jeg har også en grad i Sport Management, og flere certificeringer til at sikkerhedskopiere mine gyldighed. Jeg har også været omtalt i tre forskellige udøve infomercials og havde en talende rolle i en National Lampoons film.

ADVERT

Mest populære