Sund Kost >> Ernæring

Fordele af Kalium

Kalium-et vigtigt mineral, der er kendt som en elektrolyt og findes i frugt og grøntsager, er afgørende for en korrekt funktion af dine celler, væv og organer. Korrekt kalium balance er vigtigt, da for meget, eller for lidt, kan der opstå problemer. Heldigvis kalium er rigeligt i en velafbalanceret kost, og er lige så let som at snuppe en banan på farten.

Stærke Knogler

At spise kalium rige fødevarer kan mindske risikoen for osteoporose. Undersøgelser, der er offentliggjort af Linus Pauling Institute afsløre kalium bikarbonat tilskud resulterer i øget knogledannelse. Kalium citrat tilskud kan vende dårlige virkninger på knogle metabolisme af en høj-salt kost. I det væsentlige, kalium, har den virkning at reducere skadelige følsomhed over for salt i knoglerne. Disse faktorer tyder på, at en nedsat risiko for knogle skade, som en person aldre.

Hjerte Sundhed

Passende kosten kalium indtagelse mindsker risikoen for forhøjet blodtryk og sænker det med tilbagevirkende kraft. Højt blodtryk venstre ukontrolleret kan i sidste ende føre til hjertesygdom og hjertesvigt. Spise frugt og grøntsager, nogle af de mest betydningsfulde kilder til kosten kalium, betragteligt reducerer risikoen for hjerte-kar-sygdom, og beviser fra University of Maryland Medical Center viser, at øget indtagelse af kalium kan nedsætte risikoen for at dø af hjerte-kar-relaterede begivenheder. Det samme bevis for, rapporter, men nogle undersøgelser har vist, kalium har ingen virkning på blodtryk.

Fordøjelse

Kalium hjælper også mave-processer, herunder effektivt at bryde ned, og med kulhydrater. Øget indtagelse af kalium kan hjælpe med at behandle næringsstof mangler, der er forårsaget af visse mave-sygdomme, og sygdomme som colitis ulcerosa eller Crohn ' s sygdom, der forhindrer kroppen i at optage visse essentielle næringsstoffer fra tarmen.

Advarsel

Det anbefalede daglige indtag af kalium er 4,700 milligram for de fleste voksne. De fleste mennesker kan opfylde dette krav er baseret på diæt alene, hvis de spiser nok frugt og grøntsager. Kaliumtilskud bør kun anvendes under tilsyn af en læge, som usædvanligt forhøjet kalium-koncentration kan forårsage alvorlige bivirkninger. Overskydende kalium, også kendt som hyperkaliæmi, kan det medføre unormal hjerterytme eller endda hjertestop. Kaliumtilskud kan også interagere med en række andre lægemidler.

Om Forfatteren

Alissa Fleck er en medvirkende skribent for flere af fællesskabets aviser i New York City. Hun skriver boganmeldelser for et online-magasin, og er vært for en månedlig læsning-serien. Fleck har også interneret i et litterært agentur og arbejdede som et universitet, undervisningsassistent. Hun har en B. A. i engelsk og en M. F. A. i kreativ skrivning.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære