Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvad Er Fordelene af jordnøddesmør for Bodybuildere?

Skrevet af Serena Stilarter; Opdateret November 21, 2018

Bodybuilding kræver en stram og sund kost for at støtte intens vægtløftning, styrke gevinster og muskel definition. Mens jordnøddesmør er høj i sukker, den indeholder sunde fedtstoffer og protein, der hjælper med til at opfylde en bodybuilder ' s ernæringsmæssige behov. Peanut butter har flere vigtige fordele for en bodybuilder, når der spises i moderate mængder.

Næringsstoffer

Hver 2-spsk servering af jordnøddesmør indeholder mere end 8 gram protein, næsten 2 gram kostfibre, 208 milligram af kalium, mere end et halvt gram af jern, 24 micromilligrams af folat, 188 kalorier og 3 gram sukker. Indholdet af fedt er 16 gram per portion, men kun 3 gram af dem, der er mættet. Resten af de fedtstoffer, der er mono - og flerumættede fedtsyrer, som har vist fordele for hjertet og muskel sundhed. Mens mængder af protein og fiber, er ikke store, hver bit tæller, når du skal styre dine makronæringsstoffer.

Rimelige priser

Bodybuildere ofte brug for mere end 3.000 kalorier dagligt, hvilket bliver dyrt med magert kød, mejeriprodukter, protein barer og kosttilskud. I henhold til BodyBuilding.com, jordnøddesmør er et af de mest effektive fødevarer til rådighed; 100 kalorier om dagen, og smør koster mindre end 10 cent. I modsætning, 100 kalorier af hytteost ofte koster mere end 50 cent og 100 kalorier af kalkunbryst næsten en dollar.

Alsidighed

At spise peanut butter bliver kedeligt hurtigt, hvis spise det, som skefuld, men du kan blande det med dine andre måltider. For eksempel, en servering af jordnøddesmør livens en protein smoothie eller en skål havregryn, går godt med grøntsager eller frugt, og er lækre, når de blandes med krydderier i en sauce til kylling eller tofu. Det gør også en enkelt godbid, når slathered på et stykke frisk ristet brød. Peanut butter har bare sukker nok til at tilfredsstille en sød trang, som er et sundere valg end at dreje til kage eller slik i de fleste tilfælde.

On-The-Go Mad

Et spørgsmål, bodybuildere ofte støder på, er at de mangler tid til at spise deres nødvendige kalorier. Peanut butter giver et hurtigt fix til dette. At holde en krukke af jordnøddesmør på dit kontor eller i din sportstaske giver dig mulighed for at øse op et par hundrede kalorier og mere end en halv snes gram protein i sekunder. Det giver også hurtig protein umiddelbart efter træning, den tid, dine muskler har brug for denne næringsstof mest.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

ADVERT

Mest populære