Sund Kost >> Ernæring

Hvad Er Fordelene af Løg?

Løg har været brugt til medicinske og kulinariske formål siden forhistorisk tid, i henhold til den mad, historie site Mad Tidslinje. Den rolle, løg i din daglige kost helt sikkert afhænger af smag præferencer, men de er værd at herunder for flere grunde end smag. Løg give C-vitamin, og plante-baserede kemikalier med en bred vifte af sundhedsmæssige fordele.

Næringsstoffer

En kop hakkede løg, der er omtrent lig med et stort løg, har 64 kalorier, 2 gram protein og 3 gram fiber. Den samme del har 15 procent af den daglige indtagelse af vitamin B-6, 8 procent af folat og 4 procent af calcium og kalium.

Antioxidanter

Som en antioxidant, vitamin-C bekæmper frie radikaler i hele din krop, før de kan skade sunde celler. C-Vitamin er i stand til at neutralisere de frie radikaler, der dannes under normale biokemiske processer, såvel som dem, der forårsages af stressfaktorer, såsom sollys, cigaretrøg, toksiner, mangel på søvn og kronisk angst. Jern har en specialiseret funktion som en antioxidant. Hvide blodlegemer i immunsystemet dræber bakterier ved at udsætte dem for giftige stoffer. Disse stoffer kan skade de hvide blodlegemer hvis de ikke er neutraliseret af jern-afhængige enzymer. En kop hakkede løg har 13 procent af den anbefalede daglige indtag af C-vitamin og 4 procent af jern.

Flavonoider

Flavonoider er en stor gruppe af fytokemikalier, der findes i frugt og grøntsager. Løg indeholder mindst to flavonoider: quercetin og kaempferol. Som de fleste flavonoider, begge af disse har antioxidant og anti-inflammatory egenskaber. De er også blevet undersøgt for deres potentielle evne til at forebygge kræft. Quercetin kan hæmme væksten af visse typer af kræftceller, ifølge University of Colorado. Forskning, der er offentliggjort online i juli 2012 fra "International Journal of Nanomedicin" rapporterede, at kaempferol kan hjælpe med at forhindre udviklingen og væksten af kræft i æggestokkene.

Svovlforbindelser

Hvis du nogensinde har lidt irriterede øjne samtidig med at hakke et løg, du har stødt sin svovl komponenter. Kaldes organosulfur forbindelser, disse kemikalier har flere sundhedsmæssige fordele. De er i stand til at dræbe bakterier, lavere kolesterol og muligvis reducere blodtrykket ved afslappende glatte muskler i blod-skib vægge. Som musklerne slappe af, beholderen udvider sig, blodet strømmer gennem med mindre modstand og blodtryk går ned. Organosulfur stoffer kan også reducere risikoen for at udvikle visse former for kræft. Forskning offentliggjort i November 2006-udgaven af "American Journal of Clinical Nutrition, konkluderede, at der er en sammenhæng mellem forbrug af svovlforbindelser og en lavere forekomst af tyk-og endetarmskræft, larynx, æggestokkene og esophageal kræft.

Overvejelser

C-Vitamin, folat, vitamin B-6 og svovlholdige forbindelser, der er tabt under madlavning, især hvis løgene koges i væsker. På den anden side, den skarpe smag, der er forårsaget af de svovlforbindelser, der er formindsket, og løg smager sødere, når de er kogt. Forberede løg over lav eller medium-høj varme, for at undgå at skabe en bitter smag. Organosulfur forbindelser, der kan forstyrre nogle receptpligtig medicin, herunder insulin og antikoagulantia. Den forbrugte mængde fra løg i din kost, er det ikke sandsynligt at forårsage nogen problemer, men kontakt din sundhedspleje udbyder, hvis du overvejer at tage et løg supplement.

Om Forfatteren

Sandi Busch modtaget en Bachelor i psykologi, derefter forfulgte uddannelse i sygepleje og ernæring. Hun lærte familier til at planlægge og forberede sig på specielle diæter, arbejdede som en terapeutisk støtte specialist, og nu skriver om sine foretrukne emner – ernærings -, fødevare -, familier og forældre – til hospitaler og fagblade.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære