Sund Kost >> Kost

Fordele ved En til To Kopper Grøn Te

Skrevet af Brynne Chandler; Opdateret: November 19, 2018

Få ting er så afslappende som en kop duftende, dampende te, om det er en dyb Darjeeling serveres i en ordentlig Britiske kop og underkop eller en bleg, søde jasmin i en delikat Asiatiske te-skålen. Grøn te indeholder lidt mindre koffein end sort te eller kaffe, men den er spækket med kraftfulde antioxidanter og andre stoffer, som kan hjælpe med at holde dig til at føle dig og se dine bedste.

Hvad Gør Grøn Te Grøn

Grøn te kommer fra camellia sinensis anlæg, som anvendes til at producere alle sorter af te. "Te", som du finder i den organiske del af din købmand, såsom kamille, citrongræs eller andre naturlægemidler sorter er teknisk set ikke te. Når de er dyppet i vand, løgnehistorie hedder usa.

For at gøre grøn te, blade fra camellia sinensis er strippet og derefter opvarmet til at holde dem fra oxiderende. Det er denne oxidering, der giver sorte te sin rige, mørk farve.

I Kina, bladene er opvarmet ved at koge dem i en gryde, en kurv eller en anden enhed, der sætter blade direkte i kontakt med en opvarmet overflade.

I Japan er bladene dampet, hvilket er grunden til, Japansk grøn te har en sødere og mindre bitter smag, der viser de grønne, naturlige smag.

Tilfældet For Catechiner

Catechiner er en type af polyfenol, der er stærke antioxidanter. Når du trækker vejret, fordøje mad, sved og udføre andre rutine metaboliske funktioner, eller er udsat for miljømæssige toksiner såsom røg, din krop producerer frie radikaler. Tænk på disse som gerne rust på dine celler.

Antioxidanter rense væk denne rust, som hjælper med at minimere skaden til dine celler. Dette kan medvirke til at reducere din risiko for hjerte-sygdomme, visse former for kræft og nogle af virkningerne af aldring, fra psykiske problemer såsom Alzheimers de synlige tegn på, at gøre dig se ældre.

Grøn te har mere catechiner end noget andet spiseligt, herunder sort te, muligvis fordi bladene er mindre forarbejdet og tættere på deres naturlige tilstand.

Grøn te indeholder koffein, så begrænser dit indtag til to kopper om dagen er klogt.

Grøn Te For Vægttab

Der er ingen beviser for, at grøn te har nogen særlig effekt på dem, der forsøger at tabe sig. De fleste teer annonceret som kost te eller vægttab te indeholder naturlige afføringsmidler og guarana, som er en kraftfuld, naturlig stimulans.

Den største fordel ved at drikke grøn te som en del af dit vægttab plan er, at det indeholder ingen kalorier, så det er et glimrende alternativ til sukkerholdige sodavand, kunstigt sødet sodavand og kalorie-laden designer kaffe. Forsøde din grønne te med honning, og du kan undgå den insulin spike og nedbrud forårsaget af raffineret sukker, hvilket kan føre til overspisning.

Grøn te har også en lille vanddrivende effekt, og hjælper med at holde dig fra at opbevare vand, så drikker en til to kopper om dagen kan hjælpe dig til at se og føle dig mindre oppustet.

Ordentlig Forberedelse og Opbevaring

Grøn te bliver bitter, hvis brygget for varmt, så tag dit vand til en blid simre, og derefter lad det sidde i et minut eller to, før du hælder det over din te blade eller dunker din te taske eller te bolden.

Lad te stejl for 2 til 5 minutter, afhængigt af din foretrukne styrke. Grøn te er også lækker, når der serveres over is.

Shop løs te og tebreve i en mørk beholder på et køligt, tørt sted.

Om Forfatteren

Emmy-nominerede manuskriptforfatter Brynne Chandler er en enlig mor til tre, der deler sin tid mellem professionel forskning og varieret madlavning, fitness og hjem & have virksomheder. En løbe-entusiast, der jævnligt deltager i San Francisco ' s Bay til Breakers køre, Chandler virker som en uafhængig restauratøren, at forberede sunde, nærende måltider for Phoenix-området beboere. Hendes arbejde har optrådt i Houston Chronicle og San Francisco Chronicle, blandt andre steder. Hun er hårdt på arbejde på sin første kogebog, som kombinerer enkle, friske opskrifter med videnskab-baseret urtemedicin.

ADVERT

Mest populære