Sund Kost >> Ernæring

Hvad Er Fordelene ved Nonfat Mælk?

Skrevet af Jan Annigan; Opdateret December 27, 2018

Mælk er en nærende mad, der leverer vigtige proteiner, mineraler og vitaminer til din kost for relativt få kalorier. Forbrugende nonfat mælk kan gøre maden sundere, fordi det fjerner mættet fedt, meget af det kolesterol, og nogle af de kalorier, der findes i hele mælk eller fedtfattig mælk. Fjernelse af fedt fra mælk øger den relative næringsstof niveauet for noget mad komponenter, mens andre næringsstof niveauer forbliver den samme, uanset fedtindholdet. Ikke desto mindre, nonfat mælk byder på flere ernæringsmæssige fordele, for at fremme optimal sundhed.

Protein

Nonfat mælk er en rig kilde af høj kvalitet protein. Mælk proteiner består overvejende af kasein og valle, og disse proteiner indeholder alle de essentielle aminosyrer, eller protein byggesten, din krop ikke kan fremstille og du har brug for i din kost. Din krop kan bruge dette protein for at opbygge muskler samt vedligeholde din magre kropsmasse. Hertil kommer, at proteinet i nonfat mælk understøtter et sundt immunsystem, udvikler en stærk kredsløbet og hjælper dig med at syntetisere hormoner og enzymer. Hvis din kulhydrater i kosten er lavt, nonfat mælk protein kan også fungere som en energi kilde.

Mineraler

Calcium og fosfor er rigelige i nonfat mælk. I din krop, er disse mineraler, der danner en matrix, der giver struktur og integritet til at dine knogler og tænder, både for at støtte vækst og medvirke til at forebygge knogleskørhed. Nonfat mælk indeholder mere af disse mineraler end sødmælk, med 8 ounces levering 25 til 30 procent af dit daglige behov af hver. Nonfat mælk giver lidt mere kalium end sødmælk, og dette mineral er ofte under-forbruges af Amerikanere, i henhold til Mejeriet Råd i Californien. Nonfat mælk tilføjer også magnesium og zink i din kost.

Vitaminer

Mælkeproducenterne befæste mælk med vitamin A og D, hvilket gør nonfat mælk en fremragende kilde af disse vigtige vitaminer. D-Vitamin hjælper med optagelsen af calcium, og sammen med andre næringsstoffer i mælk, kan reducere din risiko for hjerte-kar-sygdomme og Type 2-diabetes, mens vitamin a fremmer Et øje og hudens sundhed. Nonfat mælk indeholder også betydelige mængder af riboflavin og vitamin B12 og med mindre mængder thiamin, niacin og folat. Disse B-vitaminer spiller en rolle i at levere energi til din krop fra de fødevarer, du spiser.

Vægt

Calcium i mælk produkter, herunder nonfat mælk, kan hjælpe dig med at styre din vægt. Det stimulerer forbrændingen af fedtvæv og vedligeholder dit stofskifte, når du er på en kalorie-reduceret kost, og det holder dig fra at tilføje fedt butikker, når dine kalorier er rigeligt. Denne effekt holder ikke, hvis du øger din calcium indtag med kosttilskud, snarere end hele fødevarer mejeriprodukter, som de forgrenede aminosyrer fra valle del af mælkeprotein arbejde med calcium til at påvirke denne effekt på din krop fedt.

Om Forfatteren

En forfatter siden 1985, Jan Annigan er offentliggjort i "Plante-Fysiologi," "Proceedings of the National Academy of Sciences," "Journal of Biological Chemistry", og på forskellige hjemmesider. Hun har en sports medicine and human performance certifikat fra University of Washington, samt en Bachelor of Science i dyr videnskaber fra Purdue University.

ADVERT

Mest populære