Sund Kost >> Kost

Hvad Er Fordelene af Moringa?

Moringa oleifera, en hurtigt voksende og meget nyttigt træ native til Indien og dyrkes i tropiske klimaer i hele verden, producerer spiselige blade -- svarende til spinat -- der kan spises som en grøntsag. Moringa frø er også spiselige og anvendes som jordnødder, og rødderne kan stå i peberrod. En bred vifte af sundhedsmæssige fordele tilskrives moringa, hvoraf nogle er blevet dokumenteret gennem videnskabelige undersøgelser.

Hjerte Sundhed

Forsøgsdyr undersøgelse offentliggjort i februar 2009 udgave af "Journal of Medicinal Mad" fandt, at moringa blade forebygges skader på hjertet og leveres antioxidant fordele. I undersøgelsen, at doser på 200 mg pr kg kropsvægt dagligt i 30 dage resulterede i lavere niveauer af oxiderede lipider og beskyttet hjerte væv fra strukturelle skader. Forskerne konkluderede, at moringa kan tilbyde betydelige fordele for hjerte sundhed. Yderligere undersøgelser er nødvendige for at afgøre, om disse fordele udvide til mennesker.

Anticancer

Anticancer fordele af moringa blade ekstrakt blev påvist i en vævskultur undersøgelse af den menneskelige livmoderhalskræft celler offentliggjort i juni 2011 udgaven af tidsskriftet "Food and Chemical Toxicology." Moringa uddrag fremmes begyndelsen af celledød og forhindrede vækst og reproduktion af kræftceller, førende forskere til at konkludere, at moringa blade viser potentiale som en naturlig kræft forebyggende. En undersøgelse på laboratorium dyr, der er offentliggjort i 2011-udgave af "Asian Pacific Journal of Cancer Prevention", at kost suppleret med moringa frø pod-ekstrakt for tre uger hæmmet tyktarmskræft.

Antidiabetic

Antidiabetic egenskaber af moringa kommet fra sin høje niveauer af zink, et mineral, der kræves til produktion af insulin, ifølge University of Wiconsin LaCrosse. Traditionelle healere i det Sydlige Afrika er afhængige af moringa som en af omkring to dusin planter til behandling af diabetes, rapporterer forskere i en undersøgelse offentliggjort i Maj 2012 udgave af "Journal of Ethnopharmacology." Forskerne konkluderede, at healere viste en præcis viden om årsagerne til diabetes og grundlæggende tilgang, der er nødvendig for at behandle sygdommen. I et laboratorium, dyr undersøgelse, der er offentliggjort i juni 2012 udgave af "Journal of Diabetes," doser på 150 mg pr kg legemsvægt af moringa for 21 dage, der udøves betydelig antidiabetic fordele.

Arthritis Relief

Moringa kan hjælpe med at reducere inflammation og smerte i nogle former for gigt, ifølge en undersøgelse, der udkom i februar 2011 udgave af "Journal of Kinesiske Integrativ Medicin." I laboratoriet dyr undersøgelse, moringa rod og blade ekstrakter nedsat følsomhed for smertefulde stimuli og bedre funktion i gigtplagede led. Forskerne bemærkede også, at en kombination af rod og blade ekstrakter havde en "synergieffekt" til at reducere smerte.

Om Forfatteren

Tracey Roizman, DC er en forfatter og taler om naturlige og forebyggende sundhedspleje og en praktiserende kiropraktor. Hun holder også en B. S. i ernæringsmæssig biokemi.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære