Sund Kost >> Kost

Fordele af Mandarin Appelsiner og hytteost

Mens en del af en afbalanceret kost, der bygger på valg af sunde fødevarer at spise, ved at kombinere fødevarer viser sig vigtigt at give din krop med tilstrækkelig ernæring. Da kun få, hvis nogen, fødevarer, give alle de næringsstoffer, din krop har brug for, at vælge fødevarer med supplerende ernæringsprofiler hjælper med at forhindre ernæringsmæssige mangler. En snack lavet af mandarin appelsiner og hytteost indeholder en række næringsstoffer, hvilket giver en større bredde af næringsstoffer end enten mad alene.

Fiber

En fordel ved binding, mandarin appelsiner med hytteost er fiber indhold. I modsætning til andre kulhydrater, der tjener som kilder til energi til brændstof din krop, fiber ikke til at bryde ned, som det passerer gennem dit fordøjelsessystem tarmkanalen. Den ekstra bulk i din afføring forhindrer forstoppelse, og tilstedeværelsen af fiber forsinker frigivelsen af glukose i blodet for at forhindre blodsukker-spikes efter at have spist. Da fiber kun forekommer naturligt i plante-baserede fødevarer, snacking på hytteost alene undlader at give en kilde til fiber. Hver enkelt af de store mandarin du har parret med hytteost giver 2.2 gram fiber, 7 eller 11 procent af den daglige anbefalede indtag for mænd og kvinder, henholdsvis, ifølge Harvard School of Public Health.

Protein

En snack af mandarin appelsiner og hytteost giver også en kilde til protein. Hver celle i din krop hele tiden producerer nye protein-molekyler til at støtte fortsatte cellulære funktion. Denne konstante protein syntese er afhængig af en stabil forsyning af aminosyrer, der er opnået ved at nedbryde det protein fra din kost. Mandarin appelsiner på deres egne giver meget lidt protein mindre end 1 gram per stort stykke frugt. Hytteost, på den anden side, giver en rig kilde af det næringsstof, der indeholder 28 gram protein i et 1-cup, der tjener.

C-Vitamin

C-Vitamin er et vigtigt næringsstof kaldes også ascorbinsyre, spiller en vigtig rolle i dit helbred. Det hjælper din krop med at producere kollagen, et protein, der giver strukturel støtte til dit væv. Din hud, knogler, tænder, blodkar alle stole på collagen for at bevare deres styrke, og manglende evne til at forbruge nok C-vitamin har negativ indflydelse på disse væv. Mellemmåltider om hytteost alene giver din krop med ingen C-vitamin, men hver mandarin orange indeholder 32 mg vitamin -- 35 og 43 procent af det anbefalede daglige indtag af C-vitamin for mænd og kvinder, henholdsvis i henhold til Linus Pauling Institute.

Andre Snack Idéer

Hvis du ikke er en fan af hytteost eller mandarin appelsiner, kan du få de samme fordele ved at parre andre fødevarer. Prøv mandarin appelsiner med græsk yoghurt, for eksempel-yoghurt giver en rig kilde til protein, med nogle sorter, der tilbyder 20 gram protein per 3/4-cup, der tjener i henhold til Rutgers University. Alternativt kan du nyde din hytteost med jordbær, blåbær, mango eller hindbær -- hver af disse frugter indeholder både kostfibre og C-vitamin for at kompensere for fraværet af disse næringsstoffer i hytteost.

Om Forfatteren

Sylvie Tremblay har en Master of Science i molekylær-og cellebiologi og har mange års erfaring som kræftforsker og neurolog. Baseret i Ontario, Canada, Tremblay er en erfaren journalist og blogger, med speciale i ernæring, fitness, livsstil, sundhed og bioteknologi, samt fast ejendom, landbrug og clean tech.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære