Sund Kost >> Kost

Hvad Er Fordelene ved at Maitake Svampe-Ekstrakt?

Maitake, også kendt som høne i skoven, er en stor svamp hjemmehørende i Japan, Nordamerika og Europa. Ofte findes der vokser i klumper rundt i bunden af egetræer, maitake kan nå en vægt på 50 pund. Videnskabelig undersøgelse viser uddrag af denne meget værdsatte spiselige svampe kan have potentielle fordele for kolesterol og blodsukker, immunforsvar og kræft-behandling og forebyggelse.

Kolesterol

Foreløbige resultater viser, at maitake kan hjælpe med at sænke kolesteroltallet, noter CoxHealth Medical Center. En undersøgelse på laboratorium dyr, der blev offentliggjort i oktober 2011 udgave af "Journal of Agriculture and Food Chemistry" fandt, at fire ugers tilskud med maitake svampe-ekstrakt sænket lever kolesterol niveauer. Forskerne konkluderede, at maitake udøvet sin virkning på det genetiske plan ved at øge aktiviteten af gener i leveren, der fremmer lipid transport. Derimod Hypsizigus marmoreus, eller bøg champignon, en anden svamp testet i undersøgelsen, har ikke vist en kolesterolsænkende effekt.

Blod Sukker

Maitake kan hjælpe med at styre blodsukker og forebygge diabetes, ifølge en undersøgelse offentliggjort i April 2007 udgave af "Journal of Pharmacy and Pharmacology." Et polysakkarid molekyle i maitake, kaldet MT-alpha-beta-glucan, faldt fasting blod sukker og insulin niveauer og øgede niveauer af glykogen, en kort-tids opbevaring form af glukose i leveren. Maitake også øget evne til insulin til at binde sig til leveren celler og forbedret pancreas funktion. Forskerne konkluderede, at maitake kan være nyttige for forebyggelse og håndtering af diabetes ved at mindske insulinresistens.

Immunforsvaret

Immun fordele af maitake uddrag omfatter graduering af cytokiner, molekyler, der produceres af de hvide blodlegemer, der aktiverer immunforsvaret, ifølge University of Wisconsin Botanik Institut. Maitake udøver sin virkning ved at binde sig til celle membraner af hvide blodceller kendt som makrofager og enten aktivere eller hæmme frigivelse af cytokiner. En undersøgelse offentliggjort i Sommeren 2004 udgave af "Journal of Medicinal Mad", fandt, at D-fraction, et polysakkarid uddrag af maitake, aktiveres flere typer af immunsystemets celler og molekyler, herunder T-hjælper-celler, makrofager og interleukiner. Forskerne konkluderede, at maitake kan tilbyde immune over fordele, der hjælper med at beskytte mod infektion.

Kræft

Maitake D-fraction, kan hæmme udviklingen af kræft og sprede sig, og også gøre kemoterapi narkotika mere effektiv, ifølge Dr. Shari Lieberman, forfatter af bogen "Maitake Svampe-og D-Brøk." En undersøgelse offentliggjort i juni 2011 udgave af "Journal of Medicinal Mad" fandt, at maitake D-fraction fremmer apoptose -- programmeret celledød -- i brystkræft celler. Maitake uddrag forstyrret energiproduktion i kræftceller, en opdagelse, som forskere bemærk, vil hjælpe forskerne mål potentiale for forebyggelse af kræft og behandling metoder.

Om Forfatteren

Tracey Roizman, DC er en forfatter og taler om naturlige og forebyggende sundhedspleje og en praktiserende kiropraktor. Hun holder også en B. S. i ernæringsmæssig biokemi.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære