Sund Kost >> Kost

Hvad Er Fordelene ved Macadamias?

En afbalanceret kost, der indeholder fem 1-ounce portioner nødder ugentlige gavner din sundhed, viser, at Linus Pauling Institute. Instituttet bemærker, at nødder hjælpe med at bekæmpe hjerte-kar-sygdomme og lavere din risiko for at udvikle Type 2-diabetes, og mennesker, der spiser en kost rig på nødder har en tendens til at opretholde en sund kropsvægt. Macadamia nødder bidrager til din samlede møtrik indtag og tilbyder også særlige sundhedsmæssige fordele på grund af deres rige næringsstof indhold.

Fiber

Macadamias give dig med kostfibre, en type af kulhydrat. Fiber ikke bryde ned til energi, så det bidrager ikke til den kalorie indhold af macadamia nødder, men det giver sundhedsmæssige fordele. Det bulks og blødgør afføringen til at holde dig løbende, forsinker fordøjelsen, så du føler dig fuld længere efter dit måltid, og også hjælper med at kontrollere dit blodsukker. Alle skal forbruge mindst 20 gram fibre dagligt, anbefaler Harvard School of Public Health, mens mænd måske brug for 30 til 35 gram dagligt. En ounce af macadamias indeholder 2.4 gram fiber, eller 12 procent af din minimum anbefalede daglige fiber indtagelse.

Mangan

Mangan hjælper med at holde dig sund, som du alder-det hjælper med at aktivere antioxidant enzymer, der kæmper den cellulære skader, der forårsager ældning og sygdom. At få nok mangan hjælper dig også med at helbrede efter en skade, og fremmer knoglernes sundhed ved stimulering af knoglevækst. En ounce af macadamia nødder øger din mangan indtag med 1,2 milligram, der giver cirka to-tredjedele af den anbefalede daglige mangan indtag for kvinder, og halvdelen af den anbefalede indtag for mænd, i henhold til Linus Pauling Institute.

Kobber

Spise macadamia nødder som en kilde til kobber. Kobber hjælper med at holde dit væv, stærk og modstandsdygtig; det aktiverer lysyl oxidase, et enzym, din krop har brug for at cross-link kollagen fibre. Det hjælper også i produktionen af røde blodlegemer, hvilket gør sikker på, at dit røde blod celler kan få adgang til jern, de har brug for for at fungere. En ounce af macadamias tilbyder 214 µg kobber -- 24 procent af de 900 mikrogram af kobber, du har brug for daglig, ifølge Linus Pauling Institute.

At Spise Mere Macadamias

Macadamias tilføj tekstur og ernæringsmæssige værdi til varme og kolde retter. Prøv at tilføje knust macadamia nødder til din morgen havregryn -- de parre godt med tranebær til en tærte og smagfuld ret, eller med blåbær og banan til en sød og cremet mulighed. Top din salat med hakkede macadamias, eller et par macadamias med arugula, hakkede æbler og fedtfattig cheddar ost til at gøre en dekadent hele korn wrap. Alternativt kan du prøve krydderier macadamias med Indisk krydderi garam masala og chili pulver, og derefter stege i en smagfuld og mættende snack.

Om Forfatteren

Sylvie Tremblay har en Master of Science i molekylær-og cellebiologi og har mange års erfaring som kræftforsker og neurolog. Baseret i Ontario, Canada, Tremblay er en erfaren journalist og blogger, med speciale i ernæring, fitness, livsstil, sundhed og bioteknologi, samt fast ejendom, landbrug og clean tech.

Foto Credits

  • Macadamia Nødder og Shell billede af MrGreenBug fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære