Sund Kost >> Ernæring

Hvad Er Fordelene ved Lav Carb Spise?

Kulhydrater er kroppens vigtigste kilde til energi. Men indtagelse af en kost med højt forarbejdede og raffinerede kulhydrater som hvide ris, hvidt brød og sukker giver ikke optimal ernæring; sådanne fødevarer, underkastes en behandling, der fjerner vigtige næringsstoffer som mineraler og kostfibre. En low-carb diæt understreger indtag af fedt og protein og begrænser stivelsesholdige kulhydrater som frugt, visse grøntsager og korn, noter Mayo Clinic.

Vægttab

Du forbrænder flere kalorier, når du spiser en lav-carb diæt i stedet for en lav-fedt man, ifølge en undersøgelse fra Boston Children ' s Hospital blev offentliggjort i juni 2012 i "Journal of the American Medical Association." Undersøgelsen, der er involveret 21 overvægtige deltagere i alderen 18 til 40 år, der i første omgang havde at tabe 10 procent til 15 procent af deres vægt. For de følgende fire uger blev deltagerne fed en af tre forskellige diæter: low-fat, low-carb, eller lav-glykæmiske. Forskerne fandt, at deltagere, der spiste en low-carb diæt havde en højere hvile energi udgifter -- en foranstaltning af kalorier brændt, mens resten -- end dem, der er fodret med lavt fedtindhold og lav-glykæmisk kost.

Hjerte-Kar-Fordele

En low-carb diæt kan sænke din risiko for at udvikle hjerte lidelser, ifølge en undersøgelse offentliggjort i januar 2006 i "Journal of Nutrition." Når fordøjet og absorberet i kroppen, kulhydrater lagres i musklerne som glykogen. Dog kan din krop kun lagre en begrænset mængde af glykogen, med resten af de kulhydrater der bliver omdannet til kropsfedt eller fedtvæv. Det er fedt, som øger din risiko for at udvikle hjertesygdom.

Mave Fedt

At spise en lav-carb diæt kan hjælpe dig med at opnå en trimmer taljen. En low-carb diæt kan hjælpe med at reducere abdominal fedt i patienter med type 2-diabetes, ifølge en undersøgelse foretaget af forskere ved Haimoto Klinik i Japan, der blev offentliggjort i April 2011, "Diabetes, Metabolisk Syndrom og Fedme: Mål og Terapi." Undersøgelsen involverede 52 deltagere, der var fodret med en lav-carb diæt i 6 måneder. Efter denne periode, forskerne bemærkede, at alle deltagere har udvist en grad af tab af visceralt fedtvæv på maven. Mængden af high-density lipoprotein, eller "god" kolesterol i mandlige deltagere også steget, mens niveauet af low-density lipoprotein, eller "dårlige" kolesterol faldt i kvindelige deltagere.

Kontrol Af Blodsukker

Hvis du lider af diabetes, en low-carb diæt kan hjælpe med at regulere dit blodsukker, ifølge en undersøgelse fra University of Michigan forskere offentliggjorde i December 2009 i "Journal of Applied Physiology." Men sådan en kost bør ikke være lav i kalorier; lavt kalorieindhold fødevarer, var fundet at have nogen markant effekt på blodsukker kontrol.

Om Forfatteren

Rebecca Howard har været en professionel skribent siden 2001, med artikler, der optræder i publikationer som "Canadian Journal of Diabetes." Hun er også medlem af the Canadian Society of Nutrition Management. Howard har en B. S. i ernæring fra Ryerson University og en M. S i anvendt human ernæring fra University of Guelph.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære