Sund Kost >> Kost

Fordelene ved Saftfremstilling Pærer

Modne, saftige pærer tilføje friske smag til et udvalg af retter og tæller med i din daglige U.S. Department of Agriculture-anbefalede frugt indtag på 1,5 til 2 kopper. Juicing pærer uddrag af de mineraler, vitaminer og andre fytonæringsstoffer, og efterlader dig med et glas juice ernæringsmæssigt lignende -- men ikke identiske -- til en hel pære. Hver 1-cup servering af saft indeholder mere end én portion af hele pærer, så juicing pærer giver flere vitaminer og mineraler per portion end blot at spise en hel pære.

Vitamin K

At drikke saft øger dit indtag af K-vitamin, også kaldet phylloquinone. K-Vitamin hjælper med at opretholde sunde knogler, som du alder. Det fremmer en sund vækst af nyt knoglevæv, for at mindske din risiko for at udvikle knoglebrud på grund af osteoporose senere i livet, i henhold til Linus Pauling Institute. Det hjælper dig også med at danne blodpropper for at forhindre, blodtab efter skade. En kop saft indeholder ca 13.3 mikrogram phylloquinone, 11 og 15 procent af den anbefalede vitamin, K-vitamin indtag for mænd og kvinder, henholdsvis. En servering af hele pærer, derimod, indeholder kun 7.2 mikrogram k-vitamin.

C-Vitamin

Orange og grapefrugt juice har et ry som kolde krigere på grund af deres C-vitamin indhold, men saft giver også en kilde til dette næringsstof. Pærer' C-vitamin indhold, der hjælper din krop med at producere infektion-kampe hvide blodlegemer og hjælper også med at opbygge stærke blodkar, således at disse celler kan rejse overalt i din krop. En kop saft indeholder 12.4 milligram C-vitamin, sammenlignet med 7 milligram i en portion af hele pære. C-vitamin i en portion saft udgør 17 procent af C-vitamin indtag for kvinder og 14 procent for mænd.

Kobber

Sundt hår og hud stole på din indtagelse af kobber, og drikker saft indeholder en kilde af dette mineral. Kobber udgør en del af melanin, det pigment, der giver din hud og hår, deres farve og giver naturlig beskyttelse mod solen. Det er også nærer dit nervesystem og hjælper med at støtte nerve funktion. En kop saft giver 243 900 mikrogram af kobber, du har brug for daglig, ifølge Linus Pauling Institute -- mere end de 132 mikrogram, der leveres af en servering af hele pære.

Juicing Ideer og Overvejelser

Saft er mild smag blander godt med andre smagsvarianter, så du kan nyde saften på egen hånd eller som del af en juice blanding. Brug pear saft til at forsøde grøntsagssaft -- et glas saft blandet med spinat eller grønkål juice smager behageligt, sød, mens emballage en kraftfuld ernæringsmæssig punch, der giver hele din dags værd af vitamin K og A. Alternativt kan du reducere saft til sirup på komfuret til at bruge som et naturligt sødemiddel, for te.

Drik saft som en del af en afbalanceret kost. Spise en blanding af hele frugter og juice til at opfylde din daglige frugt indtag. Saft, mens du stadig er nærende, mangler den fiber, der findes i hele pærer, der hjælper med at fylde dig op eller mellem måltiderne. Begræns din juice indtag til en 4-ounce servering per dag, ifølge Harvard School of Public Health.

Om Forfatteren

Sylvie Tremblay har en Master of Science i molekylær-og cellebiologi og har mange års erfaring som kræftforsker og neurolog. Baseret i Ontario, Canada, Tremblay er en erfaren journalist og blogger, med speciale i ernæring, fitness, livsstil, sundhed og bioteknologi, samt fast ejendom, landbrug og clean tech.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære