Sund Kost >> Kost

Hvad er Fordelene ved Saftfremstilling Kål?

Kål er et næringsstof-rige grøntsager, der betragtes som et medlem af "andre grøntsager" - kategori ved det AMERIKANSKE Department of Agriculture. USDA anbefaler spise 4 til 5 kopper af grøntsager hver uge. Mens juicing vil fjerne kostfibre af kål, der alle dens andre vigtige næringsstoffer er bevaret. En 1-cup servering af kål juice er fremstillet af juicing lidt over en tredjedel -- cirka 36 procent -- af en lille kål hoved.

C-Vitamin Indhold

C-Vitamin er en naturlig antioxidant, der hjælper din krop med at forebygge og mindske skader fra frie radikaler og miljømæssige toksiner. C-Vitamin er også vigtigt for at opretholde og produktion af sunde knogler, hud, tænder, ledbånd, sener og blodkar, som it-hjælpemidler i at producere kollagen. Som en følge heraf, at C-vitamin hjælper kroppen med at reparere sin væv, efter at de er blevet beskadiget. En 1-cup servering af kål juice indeholder 94 mg C-vitamin, der overstiger den anbefalede daglige dosis for både mænd og kvinder, som er 90 og 75 mg, hhv.

K-Vitamin Indhold

En 1-cup servering af kål juice indeholder 195 mikrogram vitamin K. Det er over dobbelt ADT for kvinder og 1,5 gange det anbefalede daglige indtag for mænd. K-Vitamin er også kendt som størkne vitamin-uden K-vitamin, din krop vil ikke være i stand til at danne blodpropper, og du vil være i risiko for overskydende blod tab efter en skade. K-Vitamin hjælper dig også med at udvikle mere knoglevæv og aids i cellulære udvikling.

Calcium

Calcium er vigtigt for at opretholde sunde knogler og tænder. Uden nok calcium, din krop vil bryde ned, knogler og væv til at give calcium for cellulær funktion, reducere din generelle knogle tæthed over tid. Dette kan øge din risiko for at udvikle knogleskørhed, eller svage knogler. En 1-cup servering af kål juice indeholder 103 milligram per servering, eller omkring 10 procent af din ADT.

Magnesium

Som med calcium, magnesium er vigtigt for at opretholde stærke knogler. Magnesium hjælper også til at lagre energi, er afgørende for, at nukleinsyre produktion, som er afgørende for at DNA-produktion, og også hjælpe med cellulære kommunikation. En 1-cup servering af kål juice indeholder næsten 10 procent af ADT for kvinderne og 7 procent af ADT for mænd, med 31 milligram magnesium i alt.

Om Forfatteren

Marie Dannie har været en professionel journalist siden 1991, med speciale i ernæring og sundhed emner. Hun har skrevet til "kvindens Egen", "Daily Mail", "Daily Mirror" og "Telegraph." Hun er en registreret diætist og har en Bachelor of Science grad med udmærkelse i food science fra University of Nottingham.

Foto Credits

  • Digital Vision/Digital Vision/Getty Images
ADVERT

Mest populære