Sund Kost >> Ernæring

Hvad Er Fordelene ved Saftfremstilling Broccoli?

Korsblomstrede grøntsager -- familien af grøntsager, der indeholder broccoli, blomkål, rosenkål og grønkål -- udgør en vigtig del af din kost, og tidskrævende dem på regelmæssig basis, kan hjælpe med at forhindre lungekræft og tyk-og endetarmskræft i nogle individer. Linus Pauling Institute anbefaler at få mindst fem portioner af disse grøntsager ugentligt. Juicing broccoli ikke kun hjælper med at øge din korsblomstrede grøntsager indtag, men det hjælper dig med at nå dit anbefalede daglige indtagelse af et par vitaminer og mineraler.

Vitamin K

Broccoli saft fungerer som en glimrende kilde til vitamin K. Hver 4-ounce servering af juice giver 134.6 mikrogram K-vitamin, hele det daglige anbefalede indtag for kvinder og mænd. K-Vitamin aktiverer proteiner, der er involveret i cellevækst, og bidrager til vedligeholdelse af din mave, nyrer og lunger. Det stimulerer også ny knogle udvikling og blodets koagulation, beskytte dig fra blødninger og blå mærker, der kan udvikle sig, hvis dit blod er alt for tynd.

Carotenoider

Broccoli juice indeholder også karotenoider, pigment molekyler, der gavner din sundhed. Beta-caroten i broccoli pauser ned til A-vitamin, der giver 28 procent af A-vitamin krav til mænd eller 34 procent for kvinder. Du kan bruge A-vitamin til at styre geners aktivitet i dine celler, opretholde et sundt immunsystem og støtte af røde blodlegemer vækst. Broccoli juice indeholder også 1,858 mikrogram lutein og zeaxanthin, to karotenoider at opretholde en sund vision og beskytter dine øjne mod skader. De har også reducere din risiko for lungekræft, ifølge Linus Pauling Institute.

Mangan

Juicing broccoli også hjælper dig med at nå dit anbefalede daglige mangan indtag. Mangan aktiverer antioxidant enzymer, der beskytter dine celler mod oxidative skader, der er forårsaget af giftige biprodukter fra din cellulære stofskifte. Det hjælper dig også med processen næringsstoffer, herunder proteiner og kulhydrater, du har fået af din kost, og aids i knogle udvikling og sårheling. En 2-ounce servering af juice indeholder 0.28 mg mangan -- 12 procent af den anbefalede daglige mangan indtag for mænd eller 16 procent for kvinder.

Forberedelse Tips

Du måske nødt til at blande broccoli med andre frugter eller grøntsager, såsom gulerødder, æble eller pære, for at gøre din juice mere spiselig. På toppen for at tilføje sødme, gulerod, juice giver dig ekstra A-vitamin, K-vitamin og kalium, mens apple juice forsyninger til gavn vitamin C. Juice, frisk ingefær og krydderurter, som basilikum eller mynte, sammen med din broccoli øger smag. Alternativt, kan du tilføje en portion frisk broccoli juice til en frugt-smoothie, eller bruge det til at tynde ud i en pureret grøntsagssuppe.

Om Forfatteren

Sylvie Tremblay har en Master of Science i molekylær-og cellebiologi og har mange års erfaring som kræftforsker og neurolog. Baseret i Ontario, Canada, Tremblay er en erfaren journalist og blogger, med speciale i ernæring, fitness, livsstil, sundhed og bioteknologi, samt fast ejendom, landbrug og clean tech.

Foto Credits

  • PhotoObjects.net/PhotoObjects.net/Getty Images
ADVERT

Mest populære