Sund Kost >> Kost

Fordelene ved Saftfremstilling Æbler

Skrevet af Alicia Rudnicki; Opdateret November 27, 2018

Måske den største fordel ved saftfremstilling æbler i hjemmet, er smag af moden, frisk-presset frugt. Men healthfulness af produktet er der en større interesse hjem juicing hengivne. Når der er fremstillet af friske, flåede æbler, ufiltreret eller lidt filtreret æblemost indeholder papirmasse rig på fibre, antioxidanter og anti-inflammatoriske stoffer, der kan hjælpe med at forpurre kroniske sygdomme og forbedre kroppens funktioner. Også, kokke, der saft hjemmedyrkede æbler kan muligvis dodge bekymringer om arsen i deres frugt.

Antioxidant-Rig Papirmasse

For de mest ernæringsmæssige værdi er muligt fra apple juice, kan løsningen være at juice dine egne, ufiltrerede produkt, herunder apple skaller. Papirmasse i ufiltreret æblesaft er en værdifuld kilde til plante forbindelser -- også kaldet fytokemikalier -- såsom polyfenoler, som tilbyder antioxidant og anti-inflammatoriske beskyttelse til langsom aldring og forebygge sygdom. Apple peels er særligt rige på polyfenoler, som støtte i kampen mod kroniske helbredsproblemer, såsom kræft, hjertesygdomme og astma. Fiber i apple papirmasse er nyttigt i forbindelse med clearing tarmene og undgå sygdomme i fordøjelsessystemet.

Juicing Grundlæggende

For peak ernæringsmæssige værdi, når saftfremstilling, du har brug for til at starte med de friskeste råvarer muligt, i henhold til licens ernæringsekspert Monica Reinagel. Reinagel bemærker, at når saftfremstilling nogen friske råvarer, produktet pulveriseret i en "hel juicer" maskine indeholder mere papirmasse — og derfor mere ernæringsmæssige værdi end en tyndere juice skabt i en emhætte. En hel saftpresser liquifies frugter og grøntsager på en måde, der svarer til en blender. Men Reinagel siger, at det er nødvendigt at fortynde den brede væske med en tyndere juice for lettere at drikke. Reinagel siger, det er også nødvendigt at drikke frisk juice så hurtigt som muligt, fordi dens antioxidanter og andre næringsstoffer begynder at forværres, når de udsættes for lys og luft. Nedfrysning af overskydende saft og drikke det i løbet af et par dage kan være den bedste storage-løsning til at holde på næringsstoffer, siger hun.

Kræft Svar og Forebyggelse

The American Institute for Cancer Research rapporterer, at apple skræl indeholder en tredjedel eller mere af frugt forbindelser menes at være nyttig i kampen mod en række kræftformer. Det noterer sig, at 80 procent af apple ' s indhold af quercetin, -- en af de fire primære polyfenoler i æbler -- er fundet i peel. American Cancer Society hedder det, at dyreforsøg viser, quercetin kan være særligt nyttigt i kampen mod kræft i tyktarmen.

I en undersøgelse fra 2008 med titlen "Kræft Chemopreventive Potentiale af Æbler, æblemost, og Apple-Komponenter," en forsker for DKFZ, den tyske Cancer Research Center, bemærker, at ufiltreret juice lavet af cider-æbler er særligt rige på polyfenoler, der henviser til, at klare æblesaft er lave i dem.

Hjerte-Lunge-Beskyttelse

At lave din egen æblemost, at der er skyet med frugtkød kan også øge din beskyttelse mod hjerte-karsygdomme. En University of California undersøgelse i 2001, der involverer forsøgspersoner viste, at quercetin i æbler og æblejuice reducerer ophobning af kolesterol plak i arterierne og dermed reducerer risikoen for hjerteanfald. Deltagerne i undersøgelsen har oplevet fordelene i plak reduktion efter seks uger af enten at spise to æbler eller drikke 12 ounces juice dagligt.

Æbler er også godt for astmatikere. Selv om at drikke æblejuice rige i quercetin kan ikke erstatte en rednings inhaler, polyfenoler kan hjælpe et astmaanfald at stilne af. Endvidere, ifølge Dr. Janet Morgen, i forskning med marsvin, quercetin reduceret produktion af histaminer, irriterende kemikalier, som kroppen producerer i reaktion på allergener. Allergiske flare-ups ofte forårsage astma-anfald.

Renere Produkt

Arsen i æblesaft begyndte at lave overskrifter i efteråret 2011. Når "Consumer Reports", som er foretaget lab tests, der år, det opdagede nogle æblejuice prøver med højere niveauer af arsen end den føderale regering giver i flaske eller tryk på drikkevand. Arsen er et naturligt forekommende stof i jord. Men dets niveauer er høje i nogle jorder, især dem, der er mangeårig kommercielle frugtplantager, hvor det engang blev brugt i ukrudtsmidler. Arsen dvæler i jorden i årtier. Hvis en jord-test viser, at din egen jord har et lavt indhold af arsen, så er voksende og juicing dine egne æbler, kan være en god måde at få en sikker forsyning af apple juice til din familie.

Om Forfatteren

Alicia Rudnicki Bibliotek Mix hjemmeside blander bog buzz for alle aldre. En gartner, skriver hun til California ' s Blomster ved Havet børnehave. Hun har en Bachelor i journalistik fra UC Berkeley, en Master of Arts i undervisningen fra CU Denver, og har undervist K-12.

ADVERT

Mest populære