Sund Kost >> Kost

Fordelene ved Grøn Te-Cremer

Grøn te er en populær drik for folk, der forsøger at øge deres indtag af antioxidanter. Cremer lavet med grøn te-ekstrakt er også en fordel, da de giver din hud med fri-radikal-kampene forbindelser, som kan mindske acne og rynker og gøre huden glattere og sundere. Fordi de mest betydningsfulde bivirkning ved hjælp af lokal grøn te produkter, der er mindre irritation, grøn te cremer kan være en sikker, økonomisk overkommelig behandling for en bred vifte af huden betingelser.

Acne

Acne påvirker 40 til 50 millioner Amerikanere, i henhold til forskere fra en undersøgelse offentliggjort i "Journal of Drugs in Dermatology" i 2009. Aktuelle lotion, der indeholder grøn te ekstrakt kan give en sikker, effektiv og økonomisk overkommelig behandling for hud betingelse. Ved hjælp af en 2-procent grøn te lotion på 20 acne-tilbøjelige folk til seks uger, fandt forskerne, at forsøgspersonerne havde næsten 60 procent færre af acne læsioner ved slutningen af undersøgelsen. Den samlede sværhedsgraden af deres acne var også betydeligt lavere.

Yngre Udseende Hud

Grøn te lotion kan også hjælpe med at holde din hud til at se yngre, ifølge en undersøgelse offentliggjort i "Aging Clinical and Experimental Research" i 2011. Pakistanske forskere overvåget mænd, der anvendes grøn te-ekstrakt til deres kinder for 60 dage. Ved hjælp af en noninvasiv suge-enheden til at analysere deres hud, fandt forskerne en betydelig forbedring i viscoelasticity, som er plumpness, at mange hudcremer levere til at reducere forekomsten af rynker. Kommercielle rynke cremer er ofte dyre, så er grøn te lotion kan give en cost-effektiv måde at opretholde et ungdommeligt udseende hud.

Forebyggelse Af Kræft I Huden

Grøn te er rig på polyfenoler, som er plante-baserede forbindelser med betydelige antioxidant egenskaber. Den polyfenoler i grøn te også tilbyde beskyttelse mod de skadelige ultraviolette stråler, der forårsager nonmelanoma hudkræft, ifølge forfatterne til en artikel, der er offentliggjort i "Photodermatology, Photoimmunology & Photomedicine" i 2007. De fandt, at polyfenoler i grøn te er ikke blot hjælpe med at forhindre solskoldning og photoaging, men at de også undertrykke kræftfremkaldende aktivitet af ultraviolet stråling. Fordi almindelige solcremer er ikke 100 procent effektiv mod nonmelanoma hudkræft, ved hjælp af grøn te cremer i supplement til solcreme kan hjælpe med at beskytte dig mod denne type af hudkræft.

Ved At Kombinere Antioxidanter

En kombination af antioxidanter i grøn te og andre botaniske ingredienser, der kan tilbyde mere kraftfulde huden fordele, ifølge forskere, der offentliggjort en artikel i "Foryngelse Forskning" i 2012. I en 60-dages-undersøgelsen, at de sammenlignet effekterne af en grøn te aktuelle lotion en lotion, der indeholder lotus extract. Selv om både lotion faldt huden ruhed scaliness, en kombination af de to lotion leveret flere betydelige forbedringer, der gør huden meget glattere end huden behandles med kun det ene eller det andet.

Om Forfatteren

Maia Appleby er en NASM-certificeret personlig træner med mere end 15 års erfaring i fitness-branchen. Hendes artikler har været udgivet i en lang række forskellige trykte magasiner og online publikationer, herunder den Gale Encyclopedia of Nursing and Allied Health, New Moon og Netværk Bodybuilding.com.

Foto Credits

  • Thinkstock/Comstock/Getty Images
ADVERT

Mest populære